enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,1994
EURO
35,0603
ALTIN
2.505,11
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Parçalı Bulutlu
19°C
Trabzon
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
Salı Parçalı Bulutlu
20°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C

Trabzon’da Gönül Elçileri Projesi

Of ve Dernekpazarı ilçelerinde okul öncesi ve ilkokul öğrencilerinin topladığı oyuncak ve elbiseler, doğu ve güneydoğu illerindeki çocuklara gönderildi.

Trabzon’da Gönül Elçileri Projesi
15.02.2018 10:50
2
A+
A-

Of ve Dernekpazarı ilçelerinde okul öncesi ve ilkokul öğrencilerinin topladığı oyuncak ve elbiseler, doğu ve güneydoğu illerindeki çocuklara gönderildi. Şehit Öğretmen Ali Bulut İlkokulunda düzenlenen törende konuşan Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, yardım kampanyasına öncülük eden Vali Yücel Yavuz’un eşi ile Of ve Dernekpazarı kaymakamlarının eşlerine teşekkür etti.

Kampanya kapsamında öğrencilerin, tamamen kendi istekleriyle oyuncak ve elbiselerini doğudaki kardeşleriyle paylaştığını dile getiren Kabahasanoğlu, şöyle konuştu:

“Önce kendi çocuklarımızın paylaşmayı, yardımlaşmayı öğrenebilmeleri için çocuklarımızın, kendi oyuncaklarından birini doğu ve güneydoğu illerindeki kardeşlerine göndermesini istedik. Böyle başlayan proje Dernekpazarı ilçemizin katkılarıyla büyüyerek 3 kamyon malzemeye ulaşmış oldu. Bu bölge insanının özelliği, güzelliğidir. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

Konuşmaların ardından hazırlanan yardım kolileri araçlara yüklenerek doğu ve güneydoğuya gönderildi.

Törene, Of Kaymakamı Eyüp Fırat, Dernekpazarı Kaymakamı Murat Yıldız, Dernekpazarı Belediye Başkanı Mehmet Aşık, Of Müftüsü Recep Onat, Okul Müdürü Yaşar Osmanoğlu, AK Parti Dernekpazarı İlçe Başkanı Abdullah Algül, AK Parti Of İlçe Başkan Yardımcısı Erkan Öztürk, Dernekpazarı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ömer Büyük, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

AA

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.