enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
18°C
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Pazar Parçalı Bulutlu
18°C
Pazartesi Açık
20°C
Salı Parçalı Bulutlu
21°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
21°C

Arsin’de “Yeşil Sanayi Destek Programı” bilgilendirme toplantısı

Arsin’de “Yeşil Sanayi Destek Programı” bilgilendirme toplantısı
01.01.2024 12:25 | Son Güncellenme: 28.12.2023 14:34
40
A+
A-

KOSGEB ile “Yeşil Sanayi Destek Programı” kapsamında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdik.

Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü’nde gerçekleşen toplantıya Başkanımız Dursun Ali Sakarya, Başkanvekilimiz Ali Baştürk, Yönetim Kurulu Üyelerimizden İbrahim Yazıcı ve Dilruba Mete Öztürk, Bölge Müdürümüz Hakkı Yazıcı, KOSGEB Trabzon İl Müdürü Dr. M. Mustafa Kurt, KOSGEB KOBİ Uzmanları Emirhan Emir ve Kürşat Mazlum ile Bölge sanayicilerimiz katıldı.

Başkanımız Dursun Ali Sakarya toplantıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Küçük ve orta ölçekli işletmelerin yeşil dönüşümünü verimli bir şekilde gerçekleştirmelerine katkı sağlamak amacıyla KOSGEB’in başlattığı “Yeşil Sanayi Destek Programı” hakkında bilgi almak üzere bir araya geldik. Söz konusu desteğe başvuru süreci ve diğer konular hakkında detaylı olarak bizleri bilgilendiren çok değerli KOSGEB Müdürü Sayın Mustafa Kurt ile KOSGEB KOBİ Uzmanları Emirhan Emir ve Kürşat Mazlum’a teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

KOSGEB Trabzon Müdürü Dr. M. Mustafa Kurt ise, “8 Aralık 2023 ile 30 Kasım 2024 tarihleri arasında başvuruları alacağımız “Yeşil Sanayi Destek Programı” kapsamında “Sanayi KOBİ’lerinin Güneş Enerjisi Yatırımlarının Desteklenmesi” ve “Sanayide Temiz ve Döngüsel Ekonomi” başlıklı iki proje çağrısı hazırladık. Dünya Bankası ile birlikte çalıştığımız ve KOSGEB tarafından yürütülecek olan bu projede 250 Milyon Dolarlık bütçe küçük ve orta ölçekli işletmelerin kullanımına sunulacak. Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi’nden de programa başvurular olacağını öngörüyoruz. Programa başvuru sürecinde sizlere destek olmaya devam edeceğiz. Bölgemiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Açılış konuşmalarının ardından KOSGEB Trabzon İl Müdürü Dr. M. Mustafa Kurt ile KOSGEB KOBİ Uzmanları Emirhan Emir ve Kürşat Mazlum KOSGEB tarafından küçük ve orta ölçekli işletmelerin yeşil dönüşümünü verimli bir şekilde gerçekleştirmelerine katkı sağlamak amacıyla yürürlüğe alınan “Yeşil Sanayi Destek Programı” hakkında bilgilendirmede bulundular.

Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.