enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2617
EURO
34,7846
ALTIN
2.403,29
BIST
10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Açık
18°C
Trabzon
18°C
Açık
Çarşamba Açık
20°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C

TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Muhammet Balta, Trabzon’da ziyaretler gerçekleştirdi

TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Muhammet Balta, Trabzon’da ziyaretler gerçekleştirdi
11.02.2022 15:20
0
A+
A-

TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Trabzon’da çeşitli kurumları ziyaret etti.

Balta, makamında ziyaret ettiği Gençlik ve Spor İl Müdürü Ozan Çetiner’e görevinde başarı diledi.

Çetiner’in Trabzon’a güzel hizmetler yapacağına inandığını belirten Balta, AK Parti olarak Trabzon’da sportif anlamda önemli yatırımlara imza attıklarını ifade etti.

Balta, yatırımların Trabzon’da artarak devam ettiğinin altını çizerek, “Spor şehri Trabzon deyiminin içerisinin ne kadar dolu olduğunu bu yatırımlara baktığımız zaman görüyoruz. Bu şehrin ruhunda spor var. Bu şehre yapılan spor tesisleri boşuna yapılmadı. Bu tesislerden dünya şampiyonları, Avrupa şampiyonları ve birçok başarılar yakalayan sporcular yetişiyor. Bu başarılar bizleri gururlandırıyor.” değerlendirmesinde bulundu.

İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu’na da hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Balta, eğitim konusunda Trabzon’da çok ciddi yatırımlar yaptıklarını ve yapmaya da devam edeceklerini belirtti.

Eğitimin Türkiye’nin vazgeçilmez ve istikbaline dönük en önemli sektör olduğunu vurgulayan Balta, “Bugün Türkiye’de her ilerlemenin arkasında eğitim var. Ne eksiklik varsa onun da arkasında eğitim var. Eksiklikleri gidermenin yolu da eğitimden geçiyor. Hakkıyla en çok hizmet götürdüğümüz alanlardan biri eğitimdir.” ifadelerini kullandı.

AA

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.