enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2796
EURO
34,7558
ALTIN
2.397,94
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
16°C
Trabzon
16°C
Az Bulutlu
Salı Açık
18°C
Çarşamba Açık
20°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
18°C

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 85’inci yıl dönümünde anıldı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 85’inci yıl dönümünde anıldı
10.11.2023 13:39
4
A+
A-

Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Ali Sakarya, Başkan Vekili Ali Baştürk, Yönetim Kurulu Üyeleri Okan Gündoğdu, İbrahim Yazıcı, Dilruba Mete Öztürk, Bölge Sanayicileri ve Bölge Müdürlüğü Personeli, Bölge Müdürlüğü Hizmet Binası önünde saat 09.05’te siren sesleri eşliğinde 2 dakikalık saygı duruşunda bulundu. Bayraklar yarıya indirilirken, saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu.
Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Ali Sakarya, anma töreninde “Saygıdeğer konuklar, Değerli Sanayicilerimiz ve Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi çalışanları bugün Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla anmak için buradayız. Atatürk, ülkemizin kaderini değiştiren bir liderdi. Onun azmi, vizyonu ve öngörüsü, bugün hala bize ışık tutmaktadır. Bizlere düşen görev, onun mirasını yaşatmak ve ülkemizi daha ileriye taşımaktır. Bu anlamlı günde, onun ilkelerini ve devrimlerini anarak, ona olan minnet ve saygımızı yürekten ifade etmek istiyorum. Atatürk’ü anmak, sadece bir görev değil, aynı zamanda onun bize bıraktığı mirası sahiplenmek ve onun idealleri doğrultusunda ilerlemek anlamına gelir. Kendisinin ölümsüz sözlerinden biri olan “Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir.” Sözü ile bizlere yol göstermeye devam etmektedir. Onun yürüttüğü çağdaşlık ve ilerleme yolunda, sanayi alanında önemli adımlar atarak ülkemizi daha da ileri taşımak hepimizin görevidir. Bu duygu ve düşüncelerle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü milli mücadelemizin kahramanlarını, aziz şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, onların bize bıraktığı değerlerle yolumuza devam etme kararlılığımızı vurguluyorum. Herkese teşekkür ederim.” dedi.

AA

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.