enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2488
EURO
34,7272
ALTIN
2.383,82
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
14°C
Trabzon
14°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
16°C
Salı Açık
18°C
Çarşamba Açık
19°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
19°C

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ağaoğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladı:

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ağaoğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladı:
02.05.2021 12:23
4
A+
A-

Ağaoğlu, mesajında, “Ülke futbolumuzda emek ve alın terinin sembolü haline gelmiş Trabzonspor’umuz, geçtiğimiz yıldan bugüne dek kullandığı ve hepimizi bir araya getirerek büyük bir dayanışma örneği göstermemize vesile olan “Yan yana” sloganıyla birlikteliğin ne kadar önemli olduğunu vurgulamıştır.” ifadesini kullandı.

“Biz yöneticilerin, profesyonel futbolcu kadromuzun, çalışanlarımızın ve siz değerli taraftarlarımızın döktüğü alın teri, gösterdiği emek ve dayanışma, Trabzonspor’umuzu dünden daha ileri bir noktaya taşımış, bugünden de daha uzağa taşımaya devam edecektir.” diyen Ağaoğlu, şunları kaydetti:

“Emek dünyanın en kutsal değeri, dayanışma ise tüm insanlığın ortak anlayışı olmalıdır. Bunun en güzel örneğini içinde bulunduğumuz koronavirüs pandemisi sürecinde gördük. Tüm insanlık, tüm dünya bir araya gelerek büyük bir dayanışma örneği gösteriyor. Başta doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımız olmak üzere dünya üzerindeki her birey, bu pandeminin en az hasarla atlatılması için büyük bir emek veriyor. İçinde bulunduğumuz ve bugün kutladığımız 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde en çok alkışı başta doktorlarımız ve sağlık emekçilerimizin hak ettiğini düşünüyor, Trabzonspor Kulübü olarak bu vesileyle onlara büyük bir minnet ve şükran duyduğumuzu belirtmek istiyorum.”

Ağaoğlu, Trabzonspor Kulübünün personeli başta olmak üzere tüm emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladı.

AA

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.