enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3701
EURO
34,7315
ALTIN
2.394,15
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Hafif Yağmurlu
16°C
Trabzon
16°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Yağmurlu
16°C
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
17°C

Bakan Cahit Turhan, Trabzon Boztepe’de tünel inşaatında

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Trabzon’da bir çok kişinin itiraz ettiği Boztepe’de ki Kanuni Bulvarı kapsamında yapılan tünel inşaatının bulunduğu alana gitti.

Bakan Cahit Turhan, Trabzon Boztepe’de tünel inşaatında
01.08.2019 10:28
0
A+
A-

rabzon’a çeşitli programlara katılmak için gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, ilde son günlerde tartışma konusu olan Boztepe’de ki Kanuni Bulvarı için yapılan Tünel İnşaatında incelemelerde bulundu.  Bir dizi program için bu sabah saatlerinde Trabzon’a gelen Bakan Turhan, ilk olarak Boztepe’nin görünümünün bozduğu ve kentin siluetine zarar verdiği iddia edilen yol ve tünel inşaatında incelemelerde bulundu. Yetkililerden bilgi alan Bakan Turhan’a Vali İsmail Ustaoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, AK Parti Trabzon milletvekilleri ile ilgili birim amirleri eşlik etti. Ardından Karşıyaka mahallesinde aynı proje kapsamında yapımı süren viyadük inşaatını da inceleyen Bakan Turhan, herhangi bir açıklama yapmadı. TÜNELİN BİTMESİNE 35 METRE KALDI Tünel İnşatının yaklaşık 35 metresinin kaldığı bildirildi. Tünelin karşı tarafındının ise Çukurçayır binbir evlerinin hemen altından çıkışı olacağı ifade edelirken Bakan Turhan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Boztepe’de tünel inşaatı için açılan yolun ise tüm çalışmalar bitince halk yürüyüş yolu olarak planlandığı kaydediliyor.  2 MİLYAR TL’YE MAL OLMASI PLANLANIYOR Trabzon’da yaklaşık 2 milyar liraya mal olması planlanan 28 kilometre uzunluğundaki, 12 köprülü kavşak, 17 tünel ve 55 köprüden oluşacak olan Kanuni Bulvarı projesi tamamlandığında Trabzon’un trafiğini önemli ölçüde rahatlatması bekleniyor. Bakan Turhan’ın, bölgede yapılan çalışmaların incelemelerini bitirdikten sonra genel bir açıklama yapacağı kaydedildi.

61SAAT

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.