enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2875
EURO
35,0275
ALTIN
2.477,03
BIST
10.559,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
18°C
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
Salı Parçalı Bulutlu
21°C

TTSO üyesi firmalar Bakü’de ikili iş görüşmeleri gerçekleştirdi, yeni iş birliklerine adım atıldı

TTSO üyesi firmalar Bakü’de ikili iş görüşmeleri gerçekleştirdi, yeni iş birliklerine adım atıldı
27.10.2023 11:38
21
A+
A-

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nın Ticaret Bakanlığı ve KOSGEB desteğiyle inşaat sektöründe faaliyet gösteren üye firmalara yönelik Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de düzenlediği Uluslararası İkili İş Görüşmesi etkinliğinde yeni iş birlikleri için adımlar atıldı.
BAKÜ’DE 125 İŞ GÖRÜŞMESİ YAPILDI
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nın Ticaret Bakanlığı UR-GE destek programı kapsamında yürüttüğü Trabzon İnşaat Yapı Malzemeleri Kümelenme Projesi ve yine inşaat sektörüne yönelik KOSGEB Yurtdışı İş Geliştirme Destek Programı dahilinde Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de Uluslararası İkili İş Görüşmesi etkinliği düzenlendi.
TTSO üyesi 25 firmanın temsilcileri Azerbaycan’daki sektör temsilcileriyle bir araya geldi, iş birliği olanakları hakkında görüştü. Etkinlikte 125 iş görüşmesi gerçekleşti.
Türkiye’nin Azerbaycan Büyükelçiliği Ticaret Başmüşavirleri Yakup Sefer, Ahmet Erdal ve Murat Yaman da ikili iş görüşmelerinin gerçekleştirildiği salonda TTSO Başkanı Erkut Çelebi ile görüştü. Etkinlikte Ticaret Bakanlığı yetkilileri ve KOSGEB uzmanları da yer aldı.
ÇELEBİ: HEDEFİMİZ ÜYELERİMİZ İÇİN YENİ PAZARLAR BULMAK, ÜLKEMİZİN KALKINMASINA KATKI SAĞLAMAK
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkut Çelebi, oda üyeleri için yeni pazarlar bulmak amacıyla çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, “Kümelenme projeleri ve devlet destekleri ile üye firmalarımızı yeni iş birlikleri yaratmaları ve yeni pazarlar bulmaları için yurt dışına götürüyoruz. Yapılacak her yeni işbirliğinin ülkemizin ihracatına, istihdamına, kalkınmasına büyük katkı vereceğinin farkındayız ve bu hedef doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu anlamda devletimizin de iş adamlarımıza büyük katkısı oluyor. Bakü’de de inşaat sektöründeki firmalarımız iş görüşmeleri gerçekleştirdi yeni iş birliklerine adım attı. Kümelenme projeleri, KOSGEB ve diğer devlet destekleri ile bu tür organizasyonlarımızı sürdüreceğiz. Üyelerimize yeni ufuklar açmak ve işbirliği olanakları yaratmak için çalışacağız” dedi.

TTSO

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.