enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2528
EURO
34,7789
ALTIN
2.401,41
BIST
10.198,06
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Açık
18°C
Trabzon
18°C
Açık
Çarşamba Açık
20°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C

Trabzon’da Arsin plaj müjdesi!

Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy, Arsin Yeşilyalı’da vatandaşların rahatlıkla denize girebileceği plaj yerinde incelemelerde bulundu.

Trabzon’da Arsin plaj müjdesi!
28.05.2019 15:18
2
A+
A-

Plaj yerinde gerekli müdahaleler yapıldıktan sonra en kısa sürede vatandaşların hizmetine açılacağını ifade eden Gürsoy, “Plaj yeriyle alakalı tespitimizi yaptık ve yeri ilgili makamlardan kiraladık. Şimdiki aşama ise burayı canlandırmak ve vatandaşımız için cezbedici hale getirmek. Vatandaşımız bu noktada bizden hem aile ortamına uygun hem güvenilir hem de kaliteli bir hizmete öncü olmamızı istiyordu, biz de Allah’ın izniyle gerekeni yapacağız. Burada güneşlenmenin yanı sıra rahat bir şekilde oturabilecekleri soğuk sıcak içeceklerini içebilecekleri bir alan da düşünüyoruz. Otopark anlamında da hemen üst kısım var ve sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum. Yüzmenin yanı sıra yüzme öncesi ve sonrasında yıkanma ve giyinip soyunma kabinleri de koyacağız. Vatandaşımız buraya alışınca sürekli gelecektir fakat çok geniş bir alan değil, Arsin’de yaşayan vatandaşlarımızı düşünerek bu işe giriştik misafir olarak gelecek vatandaşlarımızı da misafir etmek görevimizdir. Hizmete açılınca inşallah tüm hemşerilerimizle birlikte tadını çıkaracağız” dedi.

61SAAT

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.