enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,1652
EURO
35,0152
ALTIN
2.496,43
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
18°C
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Parçalı Bulutlu
21°C

“İnsana yapılan yatırım hiçbir zaman boşa gitmez”

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu: “İnsana yapılan yatırım hiçbir zaman boşa gitmez. Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza en iyi şekilde eğitim vermek hepimizin en önemli görevidir”

“İnsana yapılan yatırım hiçbir zaman boşa gitmez”
08.05.2019 16:55
4
A+
A-

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, insana yapılan yatırımın hiçbir zaman boşa gitmeyeceğini belirterek, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza en iyi şekilde eğitim vermek hepimizin en önemli görevidir.” dedi.

Ustaoğlu, Valilik A Toplantı Salonunda gerçekleştirilen, “2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılına İlişkin Değerlendirme Toplantısı”nda yaptığı konuşmada, Türkiye’nin en önemli konusu olan eğitim için tüm imkanların seferber edildiğini vurguladı.

İnsana yapılan yatırımın hiçbir zaman boşa gitmeyeceğinin altını çizen Ustaoğlu, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza en iyi şekilde eğitim vermek hepimizin en önemli görevidir. Trabzon, eğitim potansiyeli açısından çok güçlü bir il. Bu dönem içerisinde ilimizin LGS’de Türkiye birincisi olma başarısı, bu seviyenin en önemli göstergesidir. Önemli olan gösterdiğimiz bu başarıyı sürdürebilmektir. Eğitim çıtamızı daha ileriye taşımak adına yapmamız gereken ne varsa hep birlikte yerine getireceğiz.” diye konuştu.

Ustaoğlu, şehirdeki taşımalı eğitim sisteme ilişkin ise şu değerlendirmede bulundu:

“İlimiz zor bir coğrafyaya sahip. Yerleşim yerlerimiz dağlık bölgelerde kurulu. Bundan dolayı da taşımalı eğitimde birtakım istenmeyen sorunlar yaşanabiliyor. Yeni eğitim-öğretim yılında bu sorunların çözümü için çalışmalar yapacağız. Trabzon’da eğitime destek veren çok önemli iş adamlarımız ve yerel girişimcilerimiz var. Bu konuda son derece şanslıyız. Kamu kurum ve kuruluşlarımız, iş adamlarımız, yerel girişimcilerimiz ile çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim alması adına el ele vererek güzel çalışmalar yapmaya devam edeceğiz.”

Trabzon Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, ilçe milli eğitim müdürleri ve diğer ilgililerin katıldığı toplantıda, okullardaki eğitim durumu, eğitim planlanması, okulların yeterlilik durumu ve taşımalı eğitim sistemi gibi konular ele alındı.

AA

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.