enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
18°C
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Pazar Parçalı Bulutlu
18°C
Pazartesi Açık
20°C
Salı Parçalı Bulutlu
21°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
21°C

Erdoğan açıkladı! Arsin’e raylı sistem geliyor

Trabzon’da hafif raylı sistem nihayet hayata geçiyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün Trabzon Mitinginde yaptığı konuşmada Trabzon’da yapılacak raylı sistemin güzergahını net bir şekilde açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarında da anlaşılacağı üzere Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğümüze teslim edilen proje yeni dönemde hayata geçecek…

Erdoğan açıkladı! Arsin’e raylı sistem geliyor
02.03.2019 21:26
27
A+
A-

Trabzon’da yıllardır özlemi duyulan ve bir çok kesim tarafından dile getirilen Hafif Raylı Sistem Projesi nihayet hayata geçiyor.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan ancak pik saate yeterli yolcu sayısına ulaşmadığı için krediyle yapılamayan Hafif Raylı Ulaşım Projesi ile ilgili devredildiği Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımlar Genel Müdürlüğünden iyi haber geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Trabzon Mitinginde yaptığı konuşmada, “Erdoğan “Önümüzdeki dönemde inşallah Trabzon’u raylı sistemle tanıştırıyoruz.

Akçaabat Akyazı, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Havalimanı, Yomra, Arsin Organize Sanayi güzergahında raylı sistem hatları yapacağız” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu açıklamaları Trabzon Büyükşehir Belediyesinin projesini hazırladığı hafif raylı sistem projesi olarak değerlendirdi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, hatırlanacağı üzere daha önce yaptığı açıklamalarda projenin güzergahını “Hafif raylı sistem Akyazı ana istasyondan Akçaabat Akçaakale, diğer taraftan üniversite ve havaalanına ulaşmaktadır. İlk başka Akyazı’dan Meydan ve Havaalanına uzanacak” diyerek açıklamıştı.

 

61SAAT.COM

ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.