enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2214
EURO
35,1295
ALTIN
2.511,20
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Parçalı Bulutlu
19°C
Trabzon
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
Salı Parçalı Bulutlu
20°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C

Arsin’de gözler sülalelerde

Arsin’de özellikle Mevcut Başkan Erdem Şen’in yoğun gayretleri ile yatırımda ve eğitimde çekim merkezi haline gelen en geniş sahile sahip Arsin İlçesi’nde AK Parti Sayit Görsoy’u aday gösterdi.

Arsin’de gözler sülalelerde
20.01.2019 14:12
9
A+
A-

Arsin’de özellikle Mevcut Başkan Erdem Şen’in yoğun gayretleri ile yatırımda ve eğitimde çekim merkezi haline gelen en geniş sahile sahip Arsin İlçesi’nde AK Parti Sayit Görsoy’u aday gösterdi.

Geniş bir sülaleye sahip olan Gürsoylar Sayit Görsoy’a tam destek verdiklerini ifade ettiler. Ak Parti tabanında da Gürsoy karşılık gördü. Karşısında ise güçlü isimlerden eski belediye başkanı Ramis Sunguroğlu var. İddialara göre MHP normalde Arsin İlçesi’ni ittifak olarak kabul edilip AK Parti’den istemiş. Başta bu teklif kabul edilmiş. Ramis Sunguroğlu’na da ittifakın adayı olacağı söylenmiş. Fakat daha sonra AK Parti tarafından Arsin kabul görmemiş ve Çarşıbaşı tercih edilmiş.

Sunguroğlu son anda devre dışı kalınca, bağımsız olmaya karar vermiş. Fakat etkili bir isim ‘Nereden olursan ol, ama bir partinin adayı ol, 0’dan başlama’ tavsiyesinde bulunmuş. Bunun üzerine Ramis Sunguroğlu’da kendisiyle önceden de irtibata geçen Saadet Partisi ekibiyle masaya oturup onların adaylığını kabul etmiş. Saadet Partisi’de öğretmenlikten istifa ettirip aday gösterdiği, sahaya indirdiği ismi geri çekti. Şimdi ilçede iki önemli isim yarışacak isimlerden ziyade sülalelerin büyük rolü olacak.

Duyumlarımıza göre bundan önceki seçimlerde de, eğer güçlü bir sülale aday çıkarır ise, diğer tüm sülaleler karşısında birlik olurmuş. Tabi ki bu önceleri böyle imiş ama şimdi böyle olur mu, hangi ismin sülalesi daha güçlü yada hangisinin ki daha kalabalık bilemeyiz. Bildiğimiz şu Arsin’de kıran kırana bir yarış ortaya çıkacak.

61SAAT.COM

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.