enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2239
EURO
34,7150
ALTIN
2.451,22
BIST
10.292,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
19°C
Trabzon
19°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
16°C
Salı Az Bulutlu
16°C

Ahmet Ağaoğlu, oyuncularla buluştu. “Hepinize güveniyoruz”

Karadeniz Fırtınası’nda başkan Ahmet Ağaoğlu, kritik Başakşehir karşılaşması öncesi futbolcuları bir an olsun yalnız bırakmıyor.

Ahmet Ağaoğlu, oyuncularla buluştu. “Hepinize güveniyoruz”
20.01.2019 14:00
3
A+
A-

2-1 kazanılan Balıkesir Baltok maçı sonrasında oyuncularla bir araya gelen başkan Ağaoğlu’nun “Şimdi önümüzde zorlu bir Başakşehir sınavı var. Camia size çok güveniyor. Bizler de çok güveniyoruz. Bugüne kadar her zorluğun üzerinden geldiniz. Bizler size inanıyoruz. Mücadelenizle formamızı sonuna kadar terleteceğinizi biliyoruz” ifadelerini kullandığı öğrenildi. Ağaoğlu’nun bugün de bordo- mavili futbolcularla buluşması bekleniyor.

KAPALI GİŞE

Trabzonspor’un Başakşehir’i ağırlayacağı mücadeleye bordo-mavili taraftarlar adeta akın etti. Biletlerin tamamı tükendi. Zirveyi yakından ilgilendiren karşılaşmada Şenol Güneş Stadı tıklım tıklım olacak. Karadeniz Fırtınası’nın taraftarları bu maç için özel pankartlar da hazırlıyor. Takıma 90 dakika boyunca susmadan destek verilecek.

karadenizgazete.com.tr

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.