enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Hafif Yağmurlu
15°C
Trabzon
15°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Az Bulutlu
15°C
Pazartesi Çok Bulutlu
16°C
Salı Parçalı Bulutlu
19°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
19°C

Arsin’de Hisoğlu çalışıyor

Yerel yönetimler seçimleri yaklaşıyor. AK Parti’de dün itibariyle aday adaylığı başvuruları alınmaya başlandı.

Arsin’de Hisoğlu çalışıyor
06.11.2018 15:30
2
A+
A-

Yerel yönetimler seçimleri yaklaşıyor. AK Parti’de dün itibariyle aday adaylığı başvuruları alınmaya başlandı. Belediye Başkanlıkları için 12 Kasım’a kadar devam edecek olan başvurular öncesi Arsin Belediye Başkanlığı için Dr. Seyit Hisoğlu aday adaylığı başvurusunda bulunacağını açıklamıştı.

Hisoğlu temaslarını sürdürüyor. Aday adayı olacağını açıklamadan önce partinin tüm kademesindekilerle bir araya gelerek ‘ailem benden duyacak’ düşüncesiyle partililere basın yoluyla değil de kendi ağzından aday adaylığı düşüncesini aktaran Hisoğlu, şimdiden büyük bir kesimin desteğini de almış durumda. Geçen haftaki açıklamasının ardından yüzlerce kişi Hisoğlu’na desteğini sosyal medya hesaplarından paylaştı. Hisoğlu, çevresince sevilen bir isim. Siyaseten yıpranmadığı gibi uzun yıllardır da parti içerisinde aktif görev yapıyor.

Süreci ‘önce teşkilat’ anlayışıyla yürütüyor. ‘Biz’ diyebilmenin en güzel örneği de budur zaten. Var olana her daim sahip çıkmak, görev verilirse de ifa etmek için tüm gayretiyle çalışmak.

Taka

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.