enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2540
EURO
34,7416
ALTIN
2.409,74
BIST
10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Açık
18°C
Trabzon
18°C
Açık
Çarşamba Açık
20°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Yağmurlu
16°C

Çöp tesisi ihaleye çıkıyor

Halkın yoğun tepkisine rağmen Araklı’daki çöp tesisi yapılıyor

Çöp tesisi ihaleye çıkıyor
26.10.2018 17:22
3
A+
A-

TRABZON ve Rize ile ilçe belediyelerinin 10 yıldan bu yana çöp depoladığı alanın dolması üzerine ortaya çıkan çöp sorununun çözümü için gündeme gelen Araklı ilçesindeki eski bir taş ocağına yapılacak olan tesisin ihale süreci Resmî Gazetede yayınlanarak başladı. Resmî Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren tesisin ihalesi 29 Kasım 2018 Perşembe günü saat 10:00’da Trabzon Valiliği (B) Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek.

HALKIN yoğun tepkisine rağmen Trabzon’un Araklı ilçesinde yapılacak olan Trabzon ve Rize İlleri Yerel Yönetimleri Katı Atık Tesisleri Yapma ve İşletme Tesisinin ihale süreci başladı. Trabzon’da infiale neden olan katı atık tesisi için yapılan ihale duyurusu Resmî Gazetede yayınlandı. Trabzon’un Araklı ilçesi Taşönü Mahallesi’nde halkın tepkisine karşın yapılacak olan Trabzon ve Rize’nin katı atıklarının toplanacağı entegre katı atık değerlendirme ve bertaraf tesisinin kurulması ve işletilmesi işinin yap-işlet-devret modeli kapsamında tüm istekliler arasında kapalı teklif alma usulü ile ihalesisin yapılacağı duyuruldu. Resmî Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren ihalesi 29 Kasım 2018 Perşembe günü saat 10:00’da Trabzon Valiliği (B) Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek.

Gültekin SADIKOĞLU

Günebakış

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.