enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3038
EURO
34,8259
ALTIN
2.413,91
BIST
10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
16°C
Trabzon
16°C
Az Bulutlu
Salı Açık
18°C
Çarşamba Açık
20°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
19°C

Arsin’de esprilere konu olan köprü ile ilgili yeni gelişme!

Arsin’de esprili haberlere konu olan, adına kimilerinin “Aşk köprüsü”, kimilerinin “Kırmızı Köprü” kimilerinin de “Temel Köprüsü” dediği Arsin İlçesindeki sahil dolgu alanına yapılan meşhur köprü geliştiriliyor. Arsin Belediyesi köprüye Atlama Kulesi ve son yıllarda turistlerin moda eğlencesi Zipline yapılacak.

Arsin’de esprilere konu olan köprü ile ilgili yeni gelişme!
26.07.2018 14:19 | Son Güncellenme: 17.08.2022 02:19
6
A+
A-

Arsin’de Sahil dolgu alanına yapılan ve karada bulunduğu için esprili haberlere Postacı çanta modelleri konu olan köprü geliştirilecek. Arsin İlçesini iyi – kötü Türkiye’ye tanıtan ve esprili haberlere konu olan köprü ile ilgili yeni projeler gündemde. Adına kimilerinin “Kırmızı”, kimilerinin “Aşk Köprüsü”, kimilerinin de “Temel Köprüsü” taktığı köprü ile ilgili Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Yapılan esprili haberler nedeniyle hiç “Yeter” dediği oldu mu sorusa Başkan Şen, “Aslında yeter değil, belki daha güzel yapmak lazım dedik. O köprünün esprisi şu: Yazın güneşin doğuşu ve batışı Arsin’de denizin üzerinden olur. O köprünün esprisi şu.. Yazın, güneşin doğuşu ve batışı Arsin’de denizin üstünden olur. Dolayısıyla bu son derece güzel seyir terası. Köprüye dikkatlice bakarsanız dağ tarafının üzeri hafif kapalıdır, ama deniz tarafının üzeri yarım ay şeklinde açıktır. Çünkü oradan son derece güzel fotoğraf çekerseniz. Güneşin doğuşunun ve batışının son derece güzel seyredeceğiniz bir alan bir mekan orası. Alana hareketlilik kazandırdı.

İnsanlar oraya fotoğraf çektirmeye, gezmeye geliyor” dedi. Köprünün maliyetinden El çanta fiyatları çok bahsedildiğine dikkat çeken Başkan Şen, “Maliyetinden çok bahsedildi. Yaptığımız zaman orası yaklaşık 220 bin liraya mal oldu. Altındaki büfeler ve diğer şeylerle beraber alanın yaklaşık maliyetini 3,5 yılda çıkarıyor. Bu ticarettir ve maliyetini çıkartan bir şeyle karşı karşıyasınız. Milletin bildiği gibi paralar gitmedi. Ve bütün dünya biliyor, daha ne olsun. İster adına Aşk Köprüsü deyin, ister Kırmızı Köprü deyin, ister Temel Köprüsü deyin. Ne derseniz deyin..” ifadelerini kullandı. Köprüyü geliştireceklerini de aktaran Şen, “Ona yukardan aşağı atlama kuleleri yapmayı Sırt çanta markaları düşünüyoruz. Oradan Zipline ile karşı tarafa geçiş yapmayı düşünüyoruz” dedi.

 

61SAAT.COM

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.