enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2540
EURO
34,6618
ALTIN
2.394,04
BIST
10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Açık
19°C
Trabzon
19°C
Açık
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
19°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Çok Bulutlu
16°C

Trabzon’da su faturaları artık telefonla ödenecek

Trabzonlular ALO 185 TİSKİ MAVİ HAT’tı arayarak su faturalarını ödeyebiliyor

Trabzon’da su faturaları artık telefonla ödenecek
16.05.2018 15:41
7
A+
A-

Büyükşehir Belediyesi Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) Genel Müdürlüğünün ‘çözüm merkezi’ olan ALO 185 TİSKİ MAVİ HAT ‘7 gün 24 saat’ boyunca aralıksız olarak Trabzon’a hizmet veriyor. Birçok hizmeti Trabzonlulara sunan ALO 185 TİSKİ MAVİ HAT, Türkiye’de ilk ve tek olan yeni bir uygulamayı daha hizmete sundu.

Trabzonlular tüm GSM operatörleri ve sabit hatlar üzerinden 185’i arayarak kredi kartı ile su faturalarını ödeyebiliyor. Borç sorgulama seçeneğini tuşlayarak TC kimlik numarası veya vergi kimlik numarası ile giriş yapan aboneler, fatura tutarını öğrenebiliyor ve kredi kartı ile anında ödeme yapabiliyor. Bu uygulama Türkiye genelindeki büyükşehir belediyeleri arasında ilk ve tek olarak Trabzon’da gerçekleştiriliyor. Öte yandan ALO 185 TİSKİ MAVİ HAT’tı arayan aboneler, çözüm merkezi operatörüne bağlanmadan ‘planlı su kesintileri’ menüsünden bulundukları ilçe veya il genelinin tamamındaki planlı su kesintilerini anons olarak dinleyebiliyor.

İçme suyu hizmetleri, kanalizasyon hizmetleri, abonelik hizmetleri ve idari işlemler gibi birçok hizmet yine ALO 185 TİSKİ MAVİ HAT üzerinden veriliyor. Trabzonlular ayrıca çözüm merkezi operatörlerine bağlanarak her türlü talep, görüş ve önerilerini bildirebiliyor. Trabzonluların ALO 185’i arayarak yapmış olduğu arıza bildirimleri sistem üzerinden online olarak anında saha ekiplerine iletiliyor ve gerekli çalışmanın kısa sürede yapılması sağlanmış oluyor. Ayrıca arızayı bildiren abonelere takip numarasını da içeren bilgilendirme mesajı (SMS) anında gönderiliyor. Böylece vatandaşların talebini ve yapılan çalışmaları çok daha kolaylıkla takip edebilmesi sağlanmış oluyor.

karadenizdesonnokta

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.