enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3276
EURO
34,7452
ALTIN
2.391,96
BIST
10.250,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Hafif Yağmurlu
17°C
Trabzon
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Yağmurlu
15°C
Pazar Hafif Yağmurlu
15°C
Pazartesi Az Bulutlu
16°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Kanuni Bulvarı’nda bu bölge trafiğe açılıyor

Kanuni Bulvarı Yolu’nun Beşirli Yarım Yonca Sahil Kavşağı Araç Trafiğine Açılıyor.

Kanuni Bulvarı’nda bu bölge trafiğe açılıyor
03.04.2018 12:08
22
A+
A-

Kanuni Bulvarı Yolu’nun Beşirli Yarım Yonca Sahil Kavşağı Araç Trafiğine Açılıyor. Trabzon Şehir Geçişi Kanuni Bulvarı Yolu’nun Beşirli Yarım Yonca Sahil Kavşağı ile Şenyuvam Köprülü Kavşağı arasında kalan 2,6 km uzunluğundaki kesimi tamamlandı. Söz konusu yol salı günü trafiğe açılacak.

23,7 km uzunluğundaki Trabzon Şehir Geçişi Kanuni Bulvarı yolunun, Karadeniz Sahil Yolu üzerindeki Yıldızlı Kavşağı ile Halit Kobya Kavşağı arasında kalan 4,5 km uzunluğundaki tünelli kesim ile paralelindeki 4,5 km uzunluğundaki stadyum bağlantı yolları olmak üzere toplamda 9 km uzunluğundaki bölünmüş yol geçen yıl tamamlanarak trafiğe açılmıştı.

Bu yıl da Kanuni Bulvarı Yolu’nun Beşirli Yarım Yonca Sahil Kavşağı ile Şenyuvam Köprülü Kavşağı arasında kalan 2,6 km uzunluğundaki kesimi tamamlandı. Tamamlanan kısım salı gününde itibaren araç trafiğine açılacak. Ayrıca Karadeniz Sahil Yolundan Akçaabat Trabzon istikametinden gelen araçların Kanuni Bulvarına katılımı sağlamak amacıyla Akyazı Tüneli içerisinden Kanuni Bulvarı’na bağlantı veren 441 metre uzunluğundaki Kanuni Bağlantı Tüneli de trafiğe açılacak.

Bu güne kadar Kanuni Bulvarı yolunun trafiğe açılmış kesimleri (Yıldızlı Tam Yonca Kavşağı, Derecik bağlantı kolu, Akyazı Tüneli, Halit Kobya Köprülü Kavşağı, Stadyum Bağlantı Yolları) daha çok Karadeniz Sahil Yolu üzerindeki trafik akışını ve bağlantılarını kesintisiz duruma getirmişti. Trafiğe yeni açılan kesimde ise Kanuni Bulvarı projesine yapılan bağlantılar ile Beşirli, Yıldızlı ve Akyazı Bölgelerinin şehirle entegrasyonunu sağlayacak.

Bu sayede Akçaabat yönünden gelip Kanuni Bulvarı’na katılmak isteyenler Akyazı Tüneli içerisinden Kanuni Bulvarına ayrılan 441 metre uzunluğundaki Kanuni Tüneli sayesinde Beşirli ve Şenyuvam bölgelerine ulaşım imkânına kavuşacak. Ayrıca bu bölgelerde oluşan trafiğin yeni yapılan bağlantı yollarıyla Karadeniz Sahil Yolu’na aktarılacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.