enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2125
EURO
34,6932
ALTIN
2.450,09
BIST
10.259,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
19°C
Trabzon
19°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
16°C
Salı Az Bulutlu
16°C

Arsin’deki o proje için Cumhurbaşkanına teşekkür etti

Trabzon iş dünyasından Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Yeşil Endüstri Bölgesi teşekkürü

Arsin’deki o proje için Cumhurbaşkanına teşekkür etti
27.03.2018 17:01
1
A+
A-

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye’nin ilk Yeşil Endüstri Bölgesinin Arsin’e kurduklarını ve özel sektöre Trabzon’a yatırım yapılması için ciddi teşvikler sunduklarını ifade etmesinin iş camiasını memnun ettiğini söyledi.

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, TR61 Yeşil Endüstri Bölgesi’ne ilk duyduğu andan itibaren büyük destek veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a da bir kez daha teşekkür ederek şunları söyledi:

“TR61 Yeşil Endüstri Bölgesi projesinin bugünlere gelmesinde Sayın Cumhurbaşkanımızın desteği çok büyük. Bu nedenle kendisine bir kez daha teşekkür ediyoruz. Hafta sonu gerçekleştirdiği Trabzon gezisinde de, ‘Türkiye’nin ilk Yeşil Endüstri Bölgesi’ni Arsin’de kuruyoruz. Bu proje özel sektöre Trabzon’da yatırım yapması için ciddi teşvikler sunuyor. Bölgemizi yüksek teknolojiye dayalı üretimler için cazip hale getirmeyi amaçlıyor’ diyerek projeye verdiği önemi bir kez daha vurguladı.

Cumhurbaşkanımızın bu sözleri, yatırım programına alınması için çalışmaları sürdürdüğümüz ve arazi etüt çalışmalarına başladığımız TR61 Yeşil Endüstri Bölgesi’ndeki çalışmaları daha da hızlandırmamız için bize güç verdi”. Başkan Hacısalihoğlu, Trabzon’u geleceğe hazırlayacak önemli projeler arasında gördükleri Yeşil Endüstri Bölgesi’nin, orta ve ileri teknoloji konusunda önemli bir merkez olacağını ve sağlanacak teşviklerle yerli ve yabancı yatırımcılar için bir cazibe merkezi haline geleceğini sözlerine ekledi.

61SAAT.COM

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.