enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3769
EURO
34,7725
ALTIN
2.403,47
BIST
10.154,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
16°C
Trabzon
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Yağmurlu
17°C
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

Deniz Seki tahliyesini 2 saat erteledi

5 Haziran’da cezaevinden çıkacak olan Deniz Seki, basın mensupları için tahliyesini 2 saat erteledi. Ünlü şarkıcı, saat 18.00 yerine iftardan sonra hapisten çıkmak için izin istedi.

Deniz Seki tahliyesini 2 saat erteledi
23.05.2017 23:10
11
A+
A-

‘Uyuşturucu temin etmek’ suçundan 2009 yılında 6 yıl 3 aylık cezası onanarak cezaevine gönderilen Seki, 7 ay hapis yattıktan sonra tahliye edilmişti. Tahliye sevinci kısa süren güzel sanatçı, hakkında açılan ikinci dava sonucunda 6 Kasım 2014’te yeniden cezaevine girdi. İlk tahliyesinin olaylı bir şekilde gerçekleştiği Seki, ikinci kez özgürlüğüne kavuşacağı 5 Haziran’ın Ramazan ayına denk gelmesi üzerine alkışlanacak bir karar aldı. Akşam saat 18.00’de Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi’nden tahliye olacak olan ünlü sanatçı, oruç tutacak basın mensuplarını da düşündü.

TAHLİYE SEFERBERLİĞİ…

Seki, cezaevinden çıkar çıkmaz gazetecilerin kendisini evine kadar takip edeceğini ve sabaha dek görev başında olacaklarını bildiği için tahliyesini gazetecileri de düşünerek birkaç saat ertelemek istedi.

Cezaevinden 20.40’taki iftardan sonra çıkacak olan şarkıcı, böylece özgürlüğünden birkaç saat daha feragat edecek. 3 yıl hapis yatmasına rağmen görevi başındaki basın mensuplarının aç kalmaması için bu kararı alan Seki’yi tahliye olur olmaz pek çok TV kanalı helikopterle takip edecek.

Kaynak: Takvim

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.