enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4158
EURO
34,6165
ALTIN
2.386,37
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
17°C
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
16°C
Perşembe Az Bulutlu
16°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Yağmurlu
17°C

Beşiktaş’tan şampiyonluk yolunda dev adım!

Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında lider Beşiktaş sahasında Kasımpaşa’yı 4-1 mağlup etti.

Beşiktaş’tan şampiyonluk yolunda dev adım!
23.05.2017 21:27
2
A+
A-

Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında Beşiktaş ile Kasımpaşa karşı karşıya geldi. Vodafone Arena’da oynanan mücadeleyi ev sahibi Beşiktaş, 4-1’lik skorla kazandı.

Beşiktaş’a galibiyeti getiren golleri 2. dakikada Vincent Aboubakar, 33. dakikada penaltıdan Ricardo Quaresma, 49. dakikada Anderson Talisca ve 65. dakikada Ryan Babel attı. Kasımpaşa’nın tek golü ise 4. dakikada Samuel Eduok’tan geldi.

Beşiktaş, bu sonuçla birlikte bitime 2 hafta kala puanını 71 yaptı ve en yakın takipçisi olan 1 maçı eksik Başakşehir ile arasındaki fark 5’e çıkardı. Kasımpaşa ise 43 puanda kaldı.

Beşiktaş, gelecek hafta küme düşen Gaziantepspor’a konuk olacak ve ardından sahasında Osmanlıspor maçıyla ligi noktalayacak. Kasımpaşa ise gelecek hafta Antalyaspor ile evinde, ardından son hafta Gençlerbirliği ile deplasmanda oynayıp ligi bitirecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.