Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkut Çelebi, Akçaabat Belediyesi tarafından düzenlenen Gastrofest etkinliğine katıldı.
Festival kapsamında açıklamalarda bulunan Başkan Çelebi, Trabzon’un gastronomi alanında gelişmesi ve coğrafi işaretli ürün sayısının artırılması için çalışmalar yürüttüklerini belirtti. Etkinlik alanındaki stantları da ziyaret eden Çelebi, katılımcılarla sohbet ederek yöresel ürünler hakkında bilgi aldı.
Yoğun yağış altında gerçekleştirilen açılış programına ayrıca Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Faruk Kanca, Akçaabat Kaymakamı Yusuf Cankatar, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, şefler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Trabzon mutfağının tanıtımına katkı sağlamayı amaçlayan Gastrofest’te yöresel lezzetler ziyaretçilerin beğenisine sunulurken, etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.