Trabzon İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen Adım Zeka İşim Oyun Projesi kapsamında, velilerin katılımına yönelik Veliler Arası Ocak Ayı Abluka İl Turnuvası düzenleniyor.
İl genelinde gerçekleştirilecek olan turnuvaya, Trabzon’un 18 ilçesinin tamamından veliler katılım sağlayabilecek. Organizasyon ile velilerin stratejik düşünme, problem çözme ve zihinsel becerilerinin geliştirilmesi amaçlanırken, aynı zamanda okul-aile iş birliğinin güçlendirilmesi hedefleniyor.
Turnuva, 8 Ocak Perşembe günü Beşirli Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilecek olup, etkinlik saat 10.00’da başlayacaktır. Turnuvaya katılmak isteyen veliler için son başvuru tarihi 5 Ocak Pazartesi olarak belirlenmiştir.
Trabzon İl Millî Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, tüm velileri bu anlamlı ve eğitici etkinliğe davet etti.