enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
39,7791
EURO
46,7581
ALTIN
4.273,08
BIST
9.390,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
25°C
Trabzon
25°C
Az Bulutlu
Çarşamba Çok Bulutlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C

TTSO’dan kadın girişimcilere e-ticaret ve dijital pazarlama eğitimi

TTSO’dan kadın girişimcilere e-ticaret ve dijital pazarlama eğitimi
16.06.2025 16:23
12
A+
A-

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) tarafından dijital pazarlama ve e-ticaret yaparak iş kapasitelerini geliştirmek isteyen firma sahibi veya girişimci adayı kadınlara yönelik 10 günlük eğitim programı başlatıldı.
DOKA Kadın İstihdamı ve Girişimciliği Teknik Destek Programı kapsamında TTSO tarafından yürütülen “Kadın Girişimciler için E-Ticaret ve Dijital Pazarlama Yönetimi Projesi” kapsamında düzenlenen eğitim programının açılışında konuşan TTSO Başkanı Erkut Çelebi, kadınları girişimci olarak görmekten memnuniyet duyduklarını belirterek şunları söyledi:
“TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu dijitalleşmeye gerçekten önem veriyor. Devlet de dikkat ederseniz bu konulardaki destekleri ön plana çıkardı. Dijitalleşme firmaları rakiplerine karşı daha avantajlı konuma geçiriyor. Kadınlarımıza güveniyoruz. Oda olarak elimizden geldiği kadar kadın girişimcilerimizin önünü açmaya çalışıyoruz. Kadınlara yönelik istihdam kursları açıyoruz. Yeni taleplere göre de bu kursları açmayı sürdüreceğiz. İhracata yönelen üreticilerin piyasa koşullarında daha rahat edeceğini görüyoruz. Bu eğitimin de kadın girişimcilerin sayısını artırmasını, mevcut girişimcilerin işlerini geliştirmelerine olanak sağlamasını ve ihracat yapmaya teşvik etmesini diliyorum.”
İLHAM VEREN BAŞARI HİKAYELERİNİ PAYLAŞTILAR
Eğitimin Başarı Hikayeleri ve İlham Veren Girişimcilik Örnekleri konulu bölümünde ise kokulu üzümden çeşitli ürünler üreten Natuva firmasının sahibi Kübra Yurtsever Kargı ile Sihirli Annem, Googlis Kara Salyangozu Çiftliği ve Glamify Kozmetik markalarıyla eğitim ve kozmetik sektöründe faaliyet gösteren Ülkü Koçoğlu, katılımcılara girişimcilik hikayelerini anlattı. İkinci gün ise Fındık Ocağı markasının yaratıcısı Seyyare Sungur ve Müstesna Dükkan markasıyla faaliyet gösteren Bervan Eskici, markalarının doğuşu ve gelişimiyle ilgili deneyimlerini katılımcılarla paylaştı.
Eğitim kapsamında katılımcılara Dijital Pazarlamaya Giriş, Marka Oluşturma ve Patent, Pazar Yerleri Aracılığı ile E-Ticaret, E-Ticaret Sitesi Yönetimi, Ürün Görselleştirme ve Fotoğrafçılık, Dijital ve Sosyal Medya Pazarlama Yönetimi, Müşteri İlişkileri Yönetimi, Finansal Yönetim ve Vergilendirme konularında uzmanlar tarafından eğitimler verilecek.
Eğitime tam zamanlı olarak katılan 3 girişimciye ise e-ticaret konusunda ücretsiz danışmanlık verilecek.

TTSO

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.