enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
39,7755
EURO
46,6204
ALTIN
4.265,70
BIST
9.418,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
25°C
Trabzon
25°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Pazar Çok Bulutlu
24°C
Pazartesi Çok Bulutlu
23°C

Arsin OSB İçme Ve Kullanma Suyu Altyapısı Yenileniyor

Arsin OSB İçme Ve Kullanma Suyu Altyapısı Yenileniyor
15.06.2025 10:38
11
A+
A-

Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi olarak yatırım planımızda yer alan bir proje daha hayata geçirildi. Trabzon Arsin OSB İçme ve Kullanma Suyu Projesi kapsamında bölgemizdeki altyapı su hatları yenileniyor.

Bölgemizdeki firmalara daha kaliteli ve kesintisiz hizmet sunmak amacıyla başlatılan altyapı yenileme çalışmaları, planlandığı şekilde ilerliyor ve şu ana kadar %90 oranında tamamlanmış durumda. Altyapı çalışmaları tamamlandıktan sonra bölgede asfaltlama işlemleri de gerçekleştirilecek.

Başkanımız Dursun Ali Sakarya konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “2025 hedeflerimiz arasında yer alan altyapı yenileme projesinde önemli bir aşamayı geride bıraktık. İçme ve kullanma suyu konusunda daha temiz, sağlıklı ve kaliteli bir seviyeye ulaşıyoruz. Bu süreçte emeği geçen tüm destekçi kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyor, çalışmaların sanayicilerimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Arsin OSB

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.