enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,9449
EURO
35,7631
ALTIN
2.529,53
BIST
10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Hafif Yağmurlu
27°C
Trabzon
27°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Dursun Ali İnan’a Vefa Gecesi

Dursun Ali İnan’a Vefa Gecesi
27.05.2024 10:59
11
A+
A-

Vali Aziz Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım, Karadeniz Teknik Üniversitesi nin iş insanı Dursun Ali İnan için düzenlediği Vefa Gecesi programına katıldı.

Dursun Ali İnan ve ailesinin de hazır bulunduğu programda bir konuşma yapan Vali Yıldırım, “Trabzon Türkiye’de nasıl bir marka şehir ise Uzungöl Trabzon’da nasıl bir marka ise Uzungöl’de de Dursun Ali İnan öyle bir değerdir. İlimiz turizmden yaklaşık bir buçuk milyar dolar gelir elde ediyor. Bu geliri tarihi ve doğal güzelliklerimizin yanında Dursun Ali İnan gibi markalaşmış değerlerin katkılarıyla elde ediyoruz. İlimizin kalkınmasında ve gelişmesinde katkısı olan herkesten Allah razı olsun. Onlara yürekten teşekkür ediyorum.” Dedi.

Trabzon Valiliği

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.