enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3299
EURO
34,6695
ALTIN
2.393,69
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
14°C
Trabzon
14°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
16°C
Salı Açık
18°C
Çarşamba Açık
19°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
19°C

BAŞKAN DURSUN ALİ SAKARYA’DAN KUTLAMA

BAŞKAN DURSUN ALİ SAKARYA’DAN KUTLAMA
24.04.2024 08:33
20
A+
A-

Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Başkanımız Dursun Ali Sakarya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Dursun Ali Sakarya mesajında, “Tarihimizdeki en önemli günlerden birinin yıl dönümündeyiz. 23 Nisan, yüce Türk milletinin direnişi ve bağımsızlığının sembolüdür. Kendini yönetme kabiliyeti ve demokrasiye olan inancının nişanesidir. İlk günkü heyecan ve ilk günkü bağlılıkla bu özel günü derin bir hassasiyetle yaşıyoruz.

Dünyada hiçbir lider yoktur ki, çocuklara bayram hediye etmiş olsun. Böylesine naif, böylesine düşünceli bir lidere sahip olduğumuz için çok şanslıyız. Bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm silah arkadaşları ve şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, sonsuz minnetlerimi ifade ediyorum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun” dedi.

Arsin Organize Sanayi Bölgesi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.