enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5036
EURO
34,8690
ALTIN
2.438,91
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
17°C
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
16°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
16°C
Cuma Az Bulutlu
18°C

Vali Aziz Yıldırım, Ramazan Bayramı dolayısıyla Sülüklü Asri Şehitliği’ni ziyaret etti

Vali Aziz Yıldırım, Ramazan Bayramı dolayısıyla Sülüklü Asri Şehitliği’ni ziyaret etti
12.04.2024 14:45 | Son Güncellenme: 12.04.2024 07:46
9
A+
A-

Vali Aziz Yıldırım ilk olarak protokol üyelerinin katıldığı program kapsamında 1 Nolu Sülüklü Asri Şehitliği’ni ziyaret etti.
Ziyaret Kur’an-ı Kerim tilaveti ve İl Müftüsü Selami Aydın’ın yaptığı dua ile başladı. Daha sonra Vali Yıldırım, protokol üyeleriyle birlikte şehitliği gezip dualar ettiler, kabirlere karanfil bıraktılar. Şehit yakınlarıyla da görüşen Vali Yıldırım, ailelere sabırlar dileyerek bayramlarını kutladı.
Şehit aileleri ve mezarlıkları ziyaret eden vatandaşların da bayramlarını kutlayan Vali Yıldırım yaptığı açıklamada, bayramların güzelliklerle dolu paylaşmanın en güzel olduğu günler olduğunu belirterek, “Bizim şehitlerimiz de var, bugün buraya geldik. Şehitlerimiz için Kur-an’ı Kerim tilavet olundu, dualarımızı yaptık karanfillerimizi, çiçeklerimizi bıraktık. Şehit ailelerimizle görüştük. Şehitlerimizle bayramlaşmaya geldik. Bayramı en güzel şekilde idrak etmeye gayret ediyoruz. Çünkü sevinçler paylaşıldıkça artıyor” dedi.
Vali Yıldırım, sürücülere de dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulunarak, “Burada sadece şehitlerimiz yok, burası büyük bir kabristanlık. Burada ne yazık ki trafik kazalarında vefat etmiş vatandaşlarımız da var. O yüzden yola çıkanlara, araç kullananlara özellikle istirhamımız trafik kurallarına azami ölçüde riayet etmeleridir. İşaretlemelere mutlaka riayet etsinler, ekiplerimize uysunlar. Ekiplerimiz sürücülerimizi rahatsız etmek için değil onların can güvenliğini temin etmek, onların güvenli bir şekilde seyrüsefere devam edebilmelerini temin etmek için oradalar. Bunu hiçbir zaman unutmasınlar. Lütfen emniyet kemerini takmayı unutmasınlar” ifadelerini kullandı.

Trabzon Valiliği

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.