enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
18°C
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
17°C

Vali Aziz Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım Devlet Koruması Altındaki Çocuklarla İftar Yaptı

Vali Aziz Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım Devlet Koruması Altındaki Çocuklarla İftar Yaptı
26.03.2024 09:36
16
A+
A-

Vali Aziz Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım Hanımefendi; Valiliğimiz himayesinde Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, İl Müftülüğü ile İl Millî Eğitim Müdürlüğü organizesinde devlet koruması altındaki çocuklar ve ailelerine yönelik düzenlenen programa katıldı.

Bir restaurantta düzenlenen programa Vali Yardımcıları Ali Yılmaz, Hacı Osman Hökelekli, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Erdem, Sahil Güvenlik Doğu Karadeniz Grup Komutanı SG Binbaşı Aytaç Bayırlı, Ortahisar Kaymakamı Gürkan Demirkale, KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, çocuklar, aileleri ve diğer ilgililer katıldı.

Devletin her daim bu çocukların yanında olduğunu ifade eden Vali Aziz Yıldırım, “Devlet olarak her zaman bu evlatlarımızın yanında olduk olmaya da devam edeceğiz. Onların en iyi eğitimi alarak vatanına, milletine faydalı bireyler olarak yetişmeleri için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz. Şimdiden sizlere hayırlı bayramlar diliyorum. Organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi.

Vali Aziz Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım Hanımefendi, programa katılan çocuklarla yakından ilgilenerek onlarla sohbet etti.

Trabzon Valiliği

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.