enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2540
EURO
34,6618
ALTIN
2.394,04
BIST
10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Açık
19°C
Trabzon
19°C
Açık
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
18°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Çok Bulutlu
16°C

ARSİN OSB’DE OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI

ARSİN OSB’DE OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI
07.03.2024 15:37
13
A+
A-
  1. Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgemizin 22. Olağan Genel Kurulu bugün Bölge Müdürlüğümüzde yer alan konferans salonunda gerçekleştirildi.

Genel Kurula Başkanımız Dursun Ali Sakarya ve yönetim kurulu üyelerimizin yanı sıra Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Erkut Çelebi, Arsin Kaymakamı Ömer Sirkeci, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Mehmet Şafak ile sanayicilerimiz katıldı.

Başkanımız Dursun Ali Sakarya, Olağan Genel Kurul’da yaptığı konuşmada, “Bugün itibariyle 90 parselde, 88 yapı kullanma izni alan firma ve 5500 çalışanla üretim yapmanın gururunu taşıyoruz. Bu rakamlar Trabzon için çok önemli. Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi gerek konumu gerekse bölgenin ilk OSB’si olması sebebiyle önemli bir konuma sahip. Sanayicilik elbette çok zor bir iş. Fakat sanayicinin en önemli özelliği hiçbir zaman yılmamasıdır. Yüce önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi ‘Her fabrika bir kaledir’. Üreterek savunacağız şehirlerimizi. Bizler de sanayiciler olarak mücadeleye tüm hızla devam edeceğiz” dedi.

Sakarya, “Gerek ilimizdeki sanayi işletmelerini gerekse bölgemizdeki sanayici arkadaşlarımızı sık sık ziyaret ediyoruz. Dertlerini, sıkıntılarını dinleyip istişare ediyoruz. Böylece ortak sıkıntıları tek ve gür bir sesle ilgili makamlara iletecek bir platform yaratmak istiyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.

Olağan Genel Kurulumuz 2024 yılı çalışma programı ve yapması hedeflenen projeler hakkında bilgilendirmeler ile tamamlandı.

ARSİN OSB

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.