enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2718
EURO
35,1167
ALTIN
2.467,67
BIST
10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
17°C
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C

Geleceğin İşleri Trabzon’da gençlere anlatılacak

Geleceğin İşleri Trabzon’da gençlere anlatılacak
10.01.2024 11:05
10
A+
A-

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) ile Karadeniz Teknik Üniversitesi’nin ortaklaşa yürüttüğü “Future Skills Academy – Geleceğin İşleri Akademisi” projesi kapsamında Yenilikle Geleceğe Konferansı 11-12 Ocak tarihlerinde Trabzon’da düzenlenecek.
ÇELEBİ: GENÇLERİMİZİ VE İŞ DÜNYAMIZI GELECEĞİN TEKNOLOJİLERİ İLE TANIŞTIRIYORUZ
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkut Çelebi, alanında uzman kişilerin ve iş insanlarının katılımıyla düzenlenecek Yenilikle Geleceğe Konferansında geleceğin işleri konusunda seminerler verileceğini belirtti. Günümüzde ve gelecekte kullanılacak olan teknolojilerinin ele alınacağı seminerlerin kaçırılmaması gerektiğini vurgulayan Başkan Çelebi, “Seminerlerde e- ticaret, fintech, akıllı şehirler, bulut bilişim, blok zincir, arttırılmış gerçeklik, sanal gerçeklik gibi konular alanında uzman kişiler tarafından anlatılacak. Ticaret ve Sanayi Odamızın, KTÜ ile yürüttüğü ortak projenin gençlerimize ve iş dünyamıza faydalı olmasını arzuluyoruz. Bu teknolojilerin birçoğu yaşantımızda kullanılmaya başladı, gelecekte daha fazla yaygınlaşarak kullanılacaktır. Zamanı kaçırmamamız gerekiyor” dedi.
2 GÜN SÜRECEK
Panagia Premier Otel’de düzenlenecek olan Yenilikle Geleceğe Konferansının 11 Ocak Perşembe günü yapılacak açılış panelinde Ömürden Sezgin ve Dr. Zeynep İyiler tarafından e-ticaret, Cihan Demir ve Ahmet Usta tarafından fintech ve Gökhan Akyol tarafından akıllı şehirler konularında katılımcılara bilgiler verilecek ve soruları yanıtlanacak.
Konferansın 12 Ocak Cuma günü düzenlenecek olan ikinci gün oturumlarında ise Dr. Orkun Oğuz Doma Artırılmış Gerçeklik/Sanal Gerçeklik Semineri, Bünyamin Emeç Blok Zincir Farkındalık Semineri ve Birol Eker Bulut Bilişim Farkındalık Seminerinde katılımcılarla buluşacak.
Herkese açık olan etkinliğe katılım için www.yeniliklegelecege.com adresi üzerinden kayıt yaptırılması gerektiği belirtildi. Etkinliğin ardından dinleyicilere katılım belgesi verileceği de vurgulandı.

TTSO

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.