enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
18°C
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Pazartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Salı Açık
20°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C

Trabzon’da “Her taraftar bir oyuncak” sloganıyla başlatılan kampanya büyüyor

Trabzon’da “Her taraftar bir oyuncak” sloganıyla başlatılan kampanya büyüyor
14.02.2023 10:50 | Son Güncellenme: 14.02.2023 10:53
1
A+
A-

Trabzonlu iş insanı Kürşat Başkan’ın Kahramanmaraş merkezli “Asrın felaketi” olarak nitelendirilen depremlerde etkilenen çocuklara yönelik oyuncak kampanyası ilgi görüyor.

Başkan’ın “Her taraftar bir oyuncak” sloganıyla başlattığı kampanya kapsamında, Trabzonspor’un UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda 16 Şubat Perşembe günü İsviçre’nin Basel takımını ağırlayacağı maçı izleyecek taraftarlardan yanlarında birer oyuncak getirmeleri istendi.

Kısa sürede büyüyen ve taraftarlardan da ilgi gören kampanya, Trabzonspor Kulübü iş birliğiyle yürütülüyor.

Kampanya kapsamında getirilecek oyuncaklar, Şenol Güneş Spor Kompleksi Akyazı Stadyumu girişinde turnikelerin yanlarında bulanan kutulara bırakılacak.

  • Başkan: “Katkıda bulanan bütün dostlarımıza teşekkür ediyorum”

Kürşat Başkan, yaptığı yazılı açıklamada, oyuncak kampanyasının kamuoyuyla paylaşılmasının ardından olumlu dönüşler aldıklarını belirtti.

Vatandaşların depremle ilgili yardımlaşma ve dayanışmayı oyuncak kampanyasına da gösterdiğini aktaran Başkan, şunları kaydetti:

“Başta Trabzonspor Yönetim Kurulu olmak üzere, katkıda bulanan bütün dostlarımıza teşekkür ediyorum. Basel karşılaşmasını izlemek için stadyuma gelecek taraftarlarımızdan da belirtilen kriterlerdeki oyuncakları yanlarında getirerek kampanyamıza destek olmalarını bir kez daha rica ediyorum.”

Öte yandan; kılıç, tüfek, tabanca, bıçak, meşale ve patlayıcı gibi şiddeti çağrıştıran oyuncaklar ile kepçe, dozer ve greyder gibi depremi hatırlatabilecek oyuncakların tercih edilmemesi özellikle istendi.

AA

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.