enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2409
EURO
34,7962
ALTIN
2.424,78
BIST
10.055,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
14°C
Trabzon
14°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
16°C
Perşembe Az Bulutlu
17°C
Cuma Az Bulutlu
18°C

Trabzon heyeti, Batumi Build 2022 Fuarının açılışına katıldı

Trabzon heyeti, Batumi Build 2022 Fuarının açılışına katıldı
15.03.2022 10:37 | Son Güncellenme: 13.12.2022 13:44
3
A+
A-

Uluslararası Yapı Malzemeleri ve İnşaat Endüstrisi Fuarı Batumi Build 2022 açıldı. 5 ülkeden 70 firmanın katıldığı fuarda, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası da stant açarak sektördeki üye firmaların ürünlerinin tanıtımını yaptı.
11. Yapı Malzemeleri ve İnşaat Endüstrisi Fuarı Batumi Build 2022 bugün yapılan açılış töreniyle kapılarını açtı. Fuarın açılışına Acara Özerk Cumhuriyeti Hükümet Başkanı Tornike Rijvadze, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Batum Başkonsolosu Rıza Kağan Yılmaz, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Gürcistan’ın Trabzon Başkonsolosu Gela Japaridze, TTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Tolga Avcı ve Murat Zeki Solak, DEİK Gürcistan – Türkiye İş Konseyi Başkanı Osman Çalışkan, Acara Özerk Cumhuriyeti bakanlar kurulu üyeleri, bölge ticaret ve sanayi odası başkanları ve yöneticileri ile iş insanları katıldı.
Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından bahçeşehir escort protokol üyeleri stantları gezdi ve ürünler hakkında bilgi aldı.
Fuarda Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası da Avrupa İşletmeler Ağı Projesi kapsamında stant açtı. Stantta odanın inşaat ve yapı malzemeleri sektöründeki üye firmalarının tanıtımı yapıldı. Fuar kapsamında Avrupa İşletmeler Ağı Projesinin desteğiyle Trabzon firmalarıyla fuara katılan yabancı firmalar arasında ikili iş görüşmesi etkinliği düzenlenecek. 3 gün açık kalacak olan fuarda Türkiye, Gürcistan, Belarus, İtalya ve Almanya’dan 70 firmanın yer aldığı bildirildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.