enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,1473
EURO
35,0576
ALTIN
2.517,82
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
19°C
Trabzon
19°C
Az Bulutlu
Salı Açık
20°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Hafif Yağmurlu
20°C

BÜYÜKŞEHİR’DEN ÖZEL GEREKSİNİMLİ BİREYLERE ZİYARET

BÜYÜKŞEHİR’DEN ÖZEL GEREKSİNİMLİ BİREYLERE ZİYARET
09.11.2020 09:03
4
A+
A-

Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun seçim vaatleri arasında yer alan ve bir süre önce hizmete giren Engelsiz Yaşam Akademisi’nde çok sayıda özel gereksinimli birey eğitim görüyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, özel gereksinimli bireylerin sıkıntı yaşamadan eğitim görmeleri için onları sabah evlerinden alıp, akşam evlerine bırakıyor.

AİLELERLE BİR ARAYA GELİYORLAR

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Muharrem Çimşit, beraberindeki ekiple birlikte, Engelsiz Yaşam Akademisi’nde eğitim alan özel gereksinimli bireyleri evlerinde de ziyaret ederek, ailelerle bir araya geliyor. Bu kapsamda Maçka ilçesi Esiroğlu Mahallesi’nde yaşayan Sami ve Yusuf Yavuz kardeşler ile ailelerine ziyarette bulunuldu.

ZORLUOĞLU’NUN SELAMINI İLETTİLER

Ziyaretlerle ilgili açıklamalar yapan Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Muharrem Çimşit, “Trabzon Büyükşehir Belediyesi Engelsiz Yaşam Akademisi’nde eğitim verdiğimiz özel gereksinimli çocuklarımızın ailelerini ziyaret ederek, sıkıntılarını dinliyoruz. İstekleri olursa, elimizden geldiğince yerine getirmeye çalışıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu’nun selamlarını ve sevgilerini kendilerine iletiyoruz” şeklinde konuştu.

BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ

Sami ve Yusuf Yavuz’un ailesi ise ziyaret nedeniyle memnuniyet duyduklarını belirterek, “Uzun yıllar Almanya’da yaşadık. Çocuklarımız Türkiye’ye döndükten sonra aldıkları eğitimlerle ilerleme katettiler. Bu yıl da Büyükşehir Belediyesinin Engelsiz Yaşam Akademisi’nde onlarla çok güzel ilgileniliyor. Çocuklarımız her sabah evden alınıp, eve bırakılıyor. Trabzon’a böyle bir merkezi kazandırdığı ve özel gereksinimli bireylere verdiği önem nedeniyle başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu’na, hocalarımıza ve emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar.

AA

Office 2019 Satın Al
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.