enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2039
EURO
35,1021
ALTIN
2.518,46
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
19°C
Trabzon
19°C
Az Bulutlu
Salı Parçalı Bulutlu
20°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Hafif Yağmurlu
20°C

Trabzonspor’dan taraftara uyarı!

Trabzonspor resmi internet hesabından yaptığı bir açıklamada Başakşehir maçı öncesi taraftarını uyardı.

Trabzonspor’dan taraftara uyarı!
19.01.2019 13:54
2
A+
A-

İşte Trabzonspor’un o paylaşımı: TFF ve UEFA Talimatları gereği stadyumlarda meşale yakmak, stadyumlara yanıcı, yakıcı maddeler sokmak, sahaya konfeti, su şişesi ve benzeri maddeler atmak, koltuk kırmak, merdiven boşluklarına oturmak ve kötü tezahüratta bulunmak kesinlikle yasaktır.

Takımımızın daha önce oynadığı müsabakalarda taraftarlarımızın rakip takım veya takımlara yönelik kötü tezahüratları kulübümüzün ciddi oranda ceza ödemesine neden olmuştur. Bu cezalar her tekrarda katlanarak artmakta ve sonuç olarak daha da ağır boyutlara ulaşmaktadır.

Ayrıca bu cezaların kulübümüze getireceği zararların yanı sıra, sebebiyet verenler de yasa gereği maddi ve manevi çok ciddi yaptırımlarla karşı karşıya kalacaklardır. Toplu taşıma kullanmaya ve erken saatte gelmeye özen gösterelim Taraftarlarımızın yoğunluk sebebiyle stadyuma toplu taşıma kullanarak ve erken saatte gelmeleri özellikle rica olunur.

Güvenlik görevlilerinin yönlendirmelerine uyalım Taraftarlarımızın stadyum çevresinde özel ve resmi güvenlik güçlerinin trafik yönlendirmelerine uyması büyük önem taşımaktadır.

Tüm taraftarlarımızdan konuya gereken hassasiyeti göstermelerini ve takımımızı maç boyunca centilmence desteklemelerini bekliyoruz.

 

61SAAT.COM

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.