enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
18°C
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Pazartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Salı Açık
20°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C

Jose Sosa dümene!

Teknik direktör Ünal Karaman, yeni kaptan adaylarını bugün yönetime sunacak. Birinci kaptanlığa Arjantinli Sosa’nın getirilmesi bekleniyor.

Jose Sosa dümene!
19.11.2018 17:01
3
A+
A-

Trabzonspor’da Onur Kıvrak ve Burak Yılmaz’ın kadro dışı bırakılmasının ardından yeni kaptanın kim olacağı yarın belli oluyor. Teknik direktör Ünal Karaman, hazırladığı listeyi bugün yönetim kuruluna sunacak. Karaman’ın kaptanlık için Joao Pereira, Jose Sosa, Olcay Şahan ve Yusuf Yazıcı’nın isimlerini önereceği öğrenilirken, birinci kaptanlık için Jose Sosa vurgusu yapacağı belirlendi. Yönetim kurulu yarın yapacağı toplantıda konuyu görüşerek, yeni kaptanları açıklayacak.

İDMANDA ÇALIŞAN FORMAYI ALIR

Halen ikinci kaptan olan 33 yaşındaki Sosa’nın birinci kaptanlığa getirilmesinine kesin gözüyle bakılıyor. Öte yandan teknik heyet, Fenerbahçe derbisi için çalışmalarını sürdürüyor. Milli oyuncular, sakat ve cezalılar nedeniyle takımın yarısı ile bir arada olamayan Ünal Karaman, antrenmanların aksamaması için alt yapıdan genç oyuncularla kadroyu takviye ediyor. İdman performansına büyük önem veren bordo-mavili hoca, “İyi olan formayı alır” vurgusu yaparak rekabeti artırmaya çalışıyor.

karadenizgazete.com.tr

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.