enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,1982
EURO
35,0328
ALTIN
2.520,22
BIST
10.737,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
19°C
Trabzon
19°C
Az Bulutlu
Salı Açık
20°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C

Trabzon’daki mega projeler iptal mi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın TESK Genel Kurulunda açıkladığı bazı yatırımların bir kenara konulacağı açıklaması üzerinde Trabzon’daki mega projelerin akibeti merak konusu olmuştu. Trabzon Milletvekili Salih Cora bu konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Trabzon’daki mega projeler iptal mi?
17.09.2018 16:25
2
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın TESK Genel Kurulunda yaptığı “Yüzde 100’e yakın hangi yatırım varsa öncelikle onları bitirmeye, yüzde 50’nin üzerindekileri yavaş yavaş bitirmeye ama ihalesi yapılmış daha henüz doğru dürüst başlanmamış, oturup konuşup onlara başlamayacağız. Onları şu anda bir kenara koyuyoruz.” ifadeleri üzerine gözler Trabzon’daki mega projelerine döndü.

Trabzon’da yapıma başlanan ve planlanan projelerin akıbeti merak konusu olurken AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora 61saat’e açıklamalarda bulundu. Cora, Cumhurbaşkanının açıklamalarının verdiği mesajın net olduğunu belirtip “O konuşmadaki mesaj ihtiyaç dışı, önemi az olan projeler için geçerlidir. Verilmek istenen mesaj açıktır. “ ifadelerini kullandı. Trabzon’daki projelerin akıbeti ile ilgili konuşan Cora “Trabzon’daki projelerin programı yapılmıştır.

Bu durum Trabzon’u teğet geçecektir. Çoğu projemizde zaten yapıma başladık. Ve devam edeceğiz. Bazı projelerimizde proje ihalesi gerçekleştirilmiştir. Örneğin Erzincan-Trabzon Demiryolu projemizde proje ihalesi yapılmıştır, yapım ihalesi 1-2 yıl sonra olacaktır. 2 yıl sonrada şuan bulunduğumuz gibi bir durum olmayacaktır.” ifadelerini kullandı.

61SAAT.COM

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.