enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
18°C
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
Salı Parçalı Bulutlu
19°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C

Fedanın ilk adresi yine kaptan

Ekonomik sıkıntılarla boğuşan Trabzonspor’da fedanın ilk adresi yine kaptan

Fedanın ilk adresi yine kaptan
03.06.2018 12:17 | Son Güncellenme: 03.06.2018 12:20
5
A+
A-

Trabzonspor’da 11.yılını tamamlamaya hazırlanan kaptanı Onur Kıvrak, bordo-mavililerin gelecek sezon planlamasında yer alan isimler arasında. Yönetimin özellikle maliyetli oyuncularla yapacağı görüşmede ‘karşılıklı fedakarlık’ talep ederken, bu oyuncuların başında da Kaptan Onur’un geldiği öğrenildi. Onur, yönetimden gelecek teklife olumlu bakacağı belirtilirken, “Ben her zaman ‘inşallah futbolu Trabzonspor’da bırakırım’ dedim. Şu anda 30 yaşındayım. İki yıl daha sözleşmem var. İki yılı tamamladığım zaman da futbolu bu şehirde bırakacağım” düşüncesinde olduğu öğrenildi.

Eski başkan Muharrem Usta döneminde kendisinden istenen fedakarlığa gözü kapalı “Evet” diyen Onur’un, “Karşılıklı oturup konuşulduktan sonra herkes üzerine düşeni yapacaktır” dediği öğrenildi. 11 yıl içinde birçok kez alacakları birikmiş olmasına rağmen Trabzonspor’a ihtar çektirmeyen Onur’un duruşu ile takdir topluyor. Onur’un 1 yılı aşkın alacağının da birikmiş olmasına rağmen herhangi bir talepte bulunmadığı ve “Trabzonspor’da kimsenin parası kalmaz” dediği de öğrenildi.

Kendime hedef koydum

Başarılı kaleci, Trabzonspor’un Uğurcan Çakır gibi genç ve gelecek vaat eden bir kaleci kazanmasından dolayı duyduğu mutluluğu da dile getirerek, “Ben artık Trabzonspor’a oynadığım maçlarda ne kadar yardım edebilirim, abilik anlamında neler verebilirimin çabası içinde olmak istiyorum. Kendime öyle bir hedef koydum” diye konuştu.

Gunebakış

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.