enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
18°C
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Pazartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Salı Açık
20°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C

Arsinli Öğrencilerin Avrasya Mesaisi

Arsin Anadolu Lisesi son sınıf öğrencileri Görsel Sanatlar Öğretmeni Murat Kayıkçı beraberinde Avrasya Üniversitesi Yerleşkelerine teknik gezi düzenlediler.

Arsinli Öğrencilerin Avrasya Mesaisi
02.04.2018 11:09
12
A+
A-

Arsin Anadolu Lisesi son sınıf öğrencileri Görsel Sanatlar Öğretmeni Murat Kayıkçı beraberinde Avrasya Üniversitesi Yerleşkelerine teknik gezi düzenlediler. Öğrenciler ilk olarak Avrasya Üniversitesi Ömer Yıldız Yerleşkesini ziyaret ettiler. Burada Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü mutfağını, Sağlık bölüm ve programlarına ait laboratuvarları ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldılar. Çocuk Gelişimi ve Sosyal Hizmetler Bölümü öğrencilerinin derslerine de katılan misafir öğrencilere Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yavuz Özoran’da bilgi aktardı.

Özoran, ‘’Avrasya Üniversitesi’nin her geçen gün hem öğrenci sayısının arttığını, bunun paralelinde ziyaretçi sayısının da arttığına vurgu yaparak, bizler liseli öğrencilerimizi öğrencilerimizle derse alarak şimdiden üniversite deneyimi kazanmalarını sağlamaktayız. Bölgemizden hatta birçok bölgeden okullar gezi programlarına Avrasya Üniversitesini mutlaka yazıyorlar, bu da bizi çok mutlu ediyor. Geleceğimiz olan gençlerimiz üniversite eğitimlerini sürdürmeyi düşündükleri üniversiteleri ziyaret etmeleri, orada derslere katılmaları, üniversiteli büyükleriyle paylaşımlar yapmaları çok önemli. Bu anlamda bölgemizin güzide kurumlarından biri olan Arsin Anadolu Lisesi yönetimini, öğretmenlerini ve öğrencilerini kutluyorum. Yeri gelmişken söylemek istiyorum, üniversitemizin kapıları tüm öğrencilerimize açıktır, öğrencilerimizi bekliyoruz’’ dedi.

Arsin Anadolu Lisesi öğrencileri programın devamında Yomra Yerleşkesinde bulunan Fen Edebiyat Fakültesi ve Mühendislik Mimarlık Fakültesi’ni de ziyaret ederek akademisyenlerden bilgi aldılar. Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Abdullah Çelik öğrencilere Türk Dili ve Edebiyatı ve aynı fakülte bünyesinde yer alan İngiliz Dili ve Edebiyatı, Psikoloji ve Biyokimya bölümleri hakkında bilgi aktardı. Çelik, ‘’Başarının sırrı hedef koymaktır, sizler bizim şüphesiz çok güvendiğimiz geleceğimizsiniz. Fakültemiz bünyesindeki bir bölümü tercih etmeniz durumunda sizleri alanınızda en iyi şekilde yetiştireceğimizden şüpheniz olmasın. Ama sadece bizlerin bilgi aktarması ile olamaz. Her şeyi siz başaracaksınız hedef koyacaksınız ve üzerine gideceksiniz. Ülkemizin her alanda başarılı, girişimci gençlere ihtiyacı var’’ dedi.

Avrasya Üniversitesi’nin misafir öğrencileri yoğun günün sonunda Yomra Yerleşkesinde bulunan 1. Dünya Savaşı Şehitler Anıtı’nı da ziyaret ederek burada da fotoğraf çektirdiler.

haberimhamsi.com

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.