enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2934
EURO
35,0289
ALTIN
2.477,35
BIST
10.511,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
18°C
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Az Bulutlu
21°C

Karaçaylı İşadamları Birliği’ nden Arsin OSB’ ye Ziyaret

Karaçay-Cerkes Cumhuriyeti Karaçaylı İşadamları Birliği’ nden Arsin OSB’ ye Ziyaret.

Karaçaylı İşadamları Birliği’ nden Arsin OSB’ ye Ziyaret
22.03.2018 17:42
7
A+
A-

Karaçay-Cerkes Cumhuriyeti Karaçaylı İşadamları Birliği’ nden Arsin OSB’ ye Ziyaret. Karaçay-Çerkes Cumhuriyeti İş Adamları Birliği üyeleri, Trabzon gezisi kapsamında Arsin Organize Sanayi Bölgesi’nde Trabzonlu sanayicilerle bir araya gelerek, teknolojik alanda işbirliği kararı aldılar.
Arsin OSB Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi, görüşmelerin çok olumlu geçtiğini belirterek, “Bu toplantı ilk oldu. Önümüzdeki günlerde karşılıklı görüşmeleri artırma amacıyla bir heyet olarak Karaçay Çerkez Cumhuriyeti’ne gideceğiz. Bu ülkede sanayi ve teknoloji alanında ciddi eksikler olduğunu öğrendik. Arsin OSB olarak oraya ürün satımı konusunda teknolojik bilgi de aktaracağız” dedi.
Karaçay-Çerkes Cumhuriyeti’nden gelen iş adamları daha sonra Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan sanayicileri gezerek bilgi alışverişinde bulundular.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.