enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Parçalı Bulutlu
18°C
Trabzon
18°C
Parçalı Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
Salı Parçalı Bulutlu
19°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C

Hacıosmanoğlu’ndan Usta’ya cevap! ‘Ben tüm borçları öderim’

Muharrem Usta’nın, “Ben borçlarımı ödeyeceğim eski başkanlar da ödesin” çıkışına Trabzonspor eski başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, “Muharrem Başkan ödesin ben kalan borçları öderim” diyerek cevap verdi

Hacıosmanoğlu’ndan Usta’ya cevap! ‘Ben tüm borçları öderim’
14.03.2018 17:42
1
A+
A-

Kısa süre önce olağanüstü kongre kararı alan Trabzonspor’da Başkan Muharrem Usta’nın, “Zarar ettirdiğimi söylüyorlar, gerekirse içerideki paramı almam ama tüm başkanlar da kendi döneminin zararını karşılasın. Ben dahil herkes kendi döneminin borcunu ödesin” çıkışına ilk yanıt eski başkan ve yeniden adaylığa hazırlanan İbrahim Hacıosmanoğlu’ndan geldi.

“BEN TÜM BORÇLARI ÖDERİM”

Fanatik’e konuşan Trabzonspor’un eski başkanı Hacıosmanoğlu, “Başkan iyi söylemiş, güzel söylemiş. O zaman şöyle yapalım; kendisinin döneminin gerçek zararını bir hesaplayalım. Biz geldiğimizde satılabilir oyuncular vardı. Şimdi elimizde yine iyi oyuncular var ama birçoğunun bir sonraki transferinden para kazanmak neredeyse imkansız. Ayrıca bu süreçte stat yapıldı, isim hakkı satıldı. O işin en önemli boyutlarından biri, ayrıca konuşmak gerekir” dedi. Locaların uzun yıllar için satıldığını belirten Hacıosmanoğlu, “Kartal’daki arazide biz ciddi bir mesafe almıştık, bizden sonra işi yürütemediler, çok büyük bir kayıp var.

Eğer biz görevde kalmaya devam etseydik o bahsettiği borcu kapatmış olacaktık. Muharrem Usta samimiyse ve kendi döneminin zararını ödeyecekse ben de Trabzonspor tarihindeki tüm başkanların borçlarını ödemeye hazırım. Başkan kimseyi böyle laf oyunlarıyla kandırabileceğini zannetmesin” ifadelerini kullandı.

karadenizdesonnokta

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.