enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
44,8573
EURO
52,8184
ALTIN
6.966,26
BIST
14.587,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Parçalı Bulutlu
14°C
Trabzon
14°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Çok Bulutlu
14°C
Pazar Hafif Yağmurlu
12°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
12°C
Salı Hafif Yağmurlu
14°C

Süleyman Soylu, Trabzon Günleri Açılışına Katıldı

Süleyman Soylu, Trabzon Günleri Açılışına Katıldı
10.04.2026 10:12
14
A+
A-

Eski İçişleri Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, Ankara’da düzenlenen “Trabzon Günleri” açılış programına katıldı.

Başkentte gerçekleştirilen açılış töreninde, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ve çok sayıda davetli yer aldı. Soylu, etkinliğin büyük bir heyecan içerisinde gerçekleştirildiğini belirterek, Trabzon’un köklü kültürünün, kadim geleneklerinin ve zengin mutfağının Ankara’ya taşınmasından duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Organizasyon kapsamında hemşehrileriyle bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu dile getiren Soylu, Trabzon’un samimiyetini ve sıcaklığını Başkentte hissettiren etkinliğin önemli bir buluşma noktası olduğunu vurguladı.

Soylu ayrıca etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen Trabzon Valisi Tahir Şahin, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ve Federasyon Başkanı Ali Hacıfazlıoğlu başta olmak üzere organizasyonda görev alan tüm ekibe teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.