enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,9449
EURO
35,7631
ALTIN
2.529,53
BIST
10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Hafif Yağmurlu
27°C
Trabzon
27°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C
Salı Hafif Yağmurlu
26°C

Türk Eğitim Vakfı (TEV) ile işbirliği protokolü imzalandı

Türk Eğitim Vakfı (TEV) ile işbirliği protokolü imzalandı
09.06.2024 11:31
53
A+
A-

Arsin Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı ile Türk Eğitim Vakfı (TEV) arasında işbirliği protokolü imzalandı.

İmza törenine Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Başkanımız Dursun Ali Sakarya ve TEV Trabzon Şube Başkanı Emrah Nebioğlu katıldı.

Protokol kapsamında OSB Başkanlığı tarafından cenaze ve kutlama programlarına gönderilecek çelenk ve çiçekler Türk Eğitim Vakfın üzerinden gönderilecek. Yapılacak her gönderim için Organize Sanayi Bölgemiz tarafından TEV bünyesindeki öğrencilerin eğitim masraflarına katkı sağlamak üzere bağışta bulunulacak.

Başkanımız Dursun Ali Sakarya imza töreninde yaptığı açıklamada, “Bugün çok anlamlı bir protokole imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Eğitim alanındaki başarılı çalışmalarıyla tanınan Türk Eğitim Vakfı (TEV) aracılığıyla öğrencilerimizin eğitimlerine destek olacak bir konuda işbirliği anlaşması imzaladık. Bu anlaşmanın gençlerimizin geleceğine ve ülkemizin yarınlarına çok katkı sağlayacak bir yatırım olduğuna inanıyorum. Her iki taraf için de hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

TEV Trabzon Şube Başkanı Emrah Nebioğlu da Başkanımız Dursun Ali Sakarya ve Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi’ne teşekkürlerini ileterek, bu güzel işbirliğinin şehrimizdeki diğer kurumlara da örnek olması temennisinde bulundu.

Arsin Organize Sanayi Bölgesi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.