enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4399
EURO
34,8401
ALTIN
2.440,87
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
17°C
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
16°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
16°C
Cuma Az Bulutlu
19°C

Çelebi: Şehrimizde turizmin çeşitlendirilmesi için çalışıyoruz

Çelebi: Şehrimizde turizmin çeşitlendirilmesi için çalışıyoruz
16.04.2024 10:51
18
A+
A-

Turizm Haftasının başlaması nedeniyle protokoli üyelerinin katılımıyla yürüyüş düzenlendi.

Yürüyüşe Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanın Ahmet Metin Genç, TTSO Başkanı Erkut Çelebi, TTSO Yönetim Kurulu Üyeleri, il müdürleri, protokol üyeleri ve turizm sektörü temsilcileri katıldı.

Yürüyüşün ardından 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Parkında İstiklal Marşı okundu, horon gösterileri düzenlendi.

Vali Aziz Yıldırım, turizm sezonunun hayırlı olması dileklerini iletti. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, sektörün tüm paydaşları ile sezon öncesi bir toplantı düzenleyeceklerini vurguladı.

ÇELEBİ: TURİZMİ ÇEŞİTLENDİRMEK İÇIN ELİMIZDEN GELENİ YAPIYORUZ

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkut Çelebi de basın mensuplarına yaptığı açıklamada, şehrin en büyük gelir kalemi olan turizmi çeşitlendirmek ve tüm yıla yaymak için ellerinden geleni yaptıklarını belirterek, “Yunanistan ve Cezayir’den önümüzdeki günlerde Turizm acentelerini Trabzon’da ağırlayacağız. Ayrıca sağlık turizminde hepinizin bildiği gibi yoğun çalışmalarımız var. Hedef ülkelerimiz olan Gürcistan ve Azerbaycan’da tanıtım çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Denetimler turizmin olmazsa olmazı. Bu yıl denetim konusunda da ilgili kurumlarla yoğun bir şekilde çalışacağız. Valiliğimiz, belediyemiz ve sektörün tüm paydaşları ile birlikte ortak bir hedef doğrultusunda şehrimizin turizmini ileriye taşımayı amaçlıyoruz. Sezonun şimdiden herkes için hayırlı olmasını diliyorum. Misafirlerimizi her zaman olduğu gibi büyük bir konukseverlikle ağırlayacağız” dedi.

TTSO

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.