enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3075
EURO
34,9694
ALTIN
2.445,13
BIST
10.173,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
17°C
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Çarşamba Yağmurlu
15°C
Perşembe Az Bulutlu
17°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C

Başarılı Öğrenciler Trabzon borsasını ziyaret etti

Başarılı Öğrenciler Trabzon borsasını ziyaret etti
06.04.2024 16:44 | Son Güncellenme: 05.04.2024 11:47
12
A+
A-

Ortahisar Prof. Dr. Necmettin Erbakan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) müdürü Halil İbrahim Aydın, öğretmenler Zeki Serdar, Tahsin Genç ve öğrencilerden oluşan grup borsamızı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanımız Eyyüp Ergan ile görüş alışverişinde bulundu.

Okul tarafından hazırlanan 2023-1-TR01-KA122-VET-000163686 numaralı “Elektrikli Araçlar Teknolojisi Öğrencileri Avrupa’da adlı proje, ülke genelinde kabul edilen 75 proje arasında desteklenmeye değer görülerek kabul edildi.

Trabzon’da geçen tek öğrenci projesi olan ERASMUS projesi ile gençler 3’er hafta sürecek staj için Almanya ve Romanya’ya gidecek. İlk kafile 31 Mart-20 Nisan tarihleri arasında Almanya’ya, ikinci kafile ise 03-23 Mayıs tarihleri arasında Romanya’ya hareket edecek. İki kafilede toplamda 4 öğretmen 16 öğrenci bulunuyor.

Başkan Ergan öğrencilere borsanın işleyişi, kotasyonunda bulunan ürünler, faaliyetleri ve projeleri hakkında bilgiler vererek, “Gençlerimizi tebrik ediyor başarılar diliyorum. Hayallerinizden ve hedeflerinizden asla vazgeçmeyin. Ülkemizin geleceğini siz gençlerle daha da parlak görüyorum. Çok çalışacağız, çok üreteceğiz, çok satacağız, çok kazanacağız. Dolayısıyla sizler yetiştirecek ve sizler yapacaksınız. Türkiye uygun adım ileri giderken sizlerde buna katkı sunacaksınız” dedi.

tb.org.tr

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.