enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2678
EURO
34,7660
ALTIN
2.394,44
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
16°C
Trabzon
16°C
Az Bulutlu
Salı Açık
18°C
Çarşamba Açık
20°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
21°C

Vali Aziz Yıldırım ve Hanımefendi, Valilik Personeli Ve Valiliğimiz Çevresindeki Esnaflarla İftar Yaptı

Vali Aziz Yıldırım ve Hanımefendi, Valilik Personeli Ve Valiliğimiz Çevresindeki Esnaflarla İftar Yaptı
04.04.2024 10:57
13
A+
A-

Valiliğimiz önünde Vali Aziz Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım himayelerinde gerçekleştirilen iftar programına Vali Yardımcıları Ali Yılmaz, Hacı Osman Hökelekli, Ortahisar Kaymakamı Gürkan Demirkale, valilik birim müdürleri, valilik çalışanları ve esnaflar katıldı.

Vali Yıldırım, iftar programına katılımlarından dolayı esnaflara ve valilik çalışanlarına teşekkür ederek yaptığı konuşmasında; “Bugün mesai arkadaşlarımız ve valiliğimiz çevresindeki esnaflarımızla birlikte bir aile iftarı yapalım istedik. Komşularımıza ikramda bulunalım istedik. Allah razı olsun kırmayıp davetimize icabet ettiniz. Sizlerle bu iftar sofrası daha bir bereketleniyor. Hayat paylaştıkça güzelleşiyor. Sizlere teşekkür ediyor, önümüzdeki Kadir Gecenizi ve Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum.” dedi.

Vali Yıldırım ve Hanımefendi, masaları tek tek gezerek misafirleriyle bir süre sohbet etti.

Trabzon Valiliği

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.