enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2970
EURO
34,7783
ALTIN
2.396,90
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
16°C
Trabzon
16°C
Az Bulutlu
Salı Açık
18°C
Çarşamba Açık
20°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
18°C

“Seçim sonuçları ülkemize, milletimize, şehrimize hayırlı olsun”

“Seçim sonuçları ülkemize, milletimize, şehrimize hayırlı olsun”
01.04.2024 11:49
27
A+
A-

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonuçlarının ülkemize, milletimize ve Trabzon’a hayırlı olmasını dileyerek, “İş dünyası olarak önümüzdeki 4 yıllık seçimsiz dönemi ülkemizin üretim, istihdam, ihracatını artıracağı, kalkınma hamlesini ileriye taşıyacağı önemli bir fırsat olarak görüyoruz” dedi.
TTSO Başkanı Erkut Çelebi, seçilen belediye başkanlarını tebrik ederek görev dönemlerine başarı dileklerini iletti. Çelebi sözlerini şöyle sürdürdü:
“Seçimler artık geride kaldı ve önümüzde 4 yıllık seçimsiz bir dönem var. Bu dönemi iş dünyası olarak önemli bir fırsat görüyoruz. Ekonomide yapılacak çok iş var. Tüm gücümüzle enflasyonla mücadeleye odaklanmalıyız. Ülkemizin üretim gücünün korunması ve firmaların sürdürülebilirliğinin zarar görmemesi için yapısal reformlar konusunda etkin ve kararlı adımlar atılmalıdır. Mesleki eğitim, istihdam politikaları, vergi reformu, şehirlerimizin deprem direncinin artırılması, yeni sanayi havzaları oluşturulması, sektörlerin yeşil ve dijital dönüşüme hazırlanması için yoğun şekilde çalışılmalıdır. İş dünyası olarak her zaman olduğu gibi daha fazla üretim, yatırım, istihdam ve ihracat için çalışmaya devam edeceğiz.”
VAATLERİN TAKİPÇİSİYİZ
Başkan Çelebi, seçim döneminde kendilerini ziyaret eden belediye başkan adaylarına iş dünyasının beklentilerini anlattıklarını ve rapor olarak sunduklarını da belirterek, “Şehrimizin ve iş dünyamızın beklentilerini dile getirdik. Bu beklentilerimizin birçoğunun da adayların vaatleri arasında yer almasından memnuniyet duyduk. Şimdi bu vaatlerin takipçisi olacağız ve elbirliğiyle şehrimizi daha ileriye taşımak için çalışacağız. Toplumun ve reel sektörün beklentilerinin karşılanması için ortak akılla yönetimi de önemsiyoruz” dedi.

TTSO

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.