enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
19°C
Trabzon
19°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Çok Bulutlu
17°C

Vali Aziz Yıldırım ve eşi, Köşk Huzurevi sakinlerinin iftar sofrasına konuk oldu

Vali Aziz Yıldırım ve eşi, Köşk Huzurevi sakinlerinin iftar sofrasına konuk oldu
25.03.2024 09:45
11
A+
A-

Trabzon Valisi Aziz Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım, Ramazan ayı dolayısıyla Köşk Huzurevi’nde düzenlenen iftar programına katıldı.
Programa Vali Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım’ın yanı sıra Vali Yardımcısı Hacı Osman Hökelekli, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hüseyin Mollaoğlu, İl Müftüsü Selami Aydın ile huzurevi sakinleri katıldı.
İftar öncesi huzurevi sakinlerinin masalarını tek tek gezen Vali Yıldırım ve eşi bayan Yıldırım, huzurevi sakinleri ile bir süre sohbet ettiler.
Oruçların açılmasının ardından bir konuşma yapan Vali Yıldırım, “Hepimiz aynı imanın şekillendirdiği kültürden geliyoruz. O yüzden aynı düşünüyor ve aynı hissediyoruz. Büyüklerimiz bizler için baş tacıdır. Büyüklerimizin engin hayat tecrübelerinin bizlere daima yol gösterici olduğunu belirtmek istiyorum. Sizler bizim için çok kıymetlisiniz. Bizleri; evladınız, kardeşiniz olarak görün. Bugün bize sofranızı açtınız. Sizlere hürmetlerimizi arz ediyoruz. Allah ömrünüzü bereketli ve sağlıklı kılsın” dedi.

Trabzon Valiliği

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.