enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2588
EURO
34,9115
ALTIN
2.440,98
BIST
10.206,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
17°C
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
15°C
Perşembe Az Bulutlu
17°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

Trabzon Tahran’da tanıtıldı, TTSO standı büyük ilgi gördü

Trabzon Tahran’da tanıtıldı, TTSO standı büyük ilgi gördü
25.02.2024 15:25 | Son Güncellenme: 22.02.2024 14:22
16
A+
A-

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO), İran’ın başkenti Tahran’da düzenlenen 17. Tahran Uluslararası Turizm Fuarında stant açarak kentin tarihi ve doğal güzelliklerini tanıttı. TTSO heyeti başta direkt uçak seferlerinin başlatılması olmak üzere çeşitli konularda İranlı yetkililer ve turizmcilerle iş birliği görüşmeleri yaptı.
TRABZON STANDI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
Tahran’da 12 – 15 Şubat tarihleri arasında düzenlenen 17. Tahran Uluslararası Turizm Fuarında stant açan Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası adına Yönetim Kurulu Üyesi Sayım Adanur ile meclis üyeleri Hamit İnan ve Ahmet Akyüz fuara katılım sağladı. İran Kültür ve Turizm Bakanı Ezzatollah Zarghami başta olmak üzere birçok devlet yetkilisi ile turizmcilerin ziyaret ettiği Trabzon standı büyük ilgi gördü.
DİREKT UÇAK SEFERLERİYLE İLGİLİ GÖRÜŞMELER YAPILDI
TTSO heyeti fuarda ayrıca başta İran’ın havayolu şirketleri olmak üzere THY Tahran ofisi yetkilileriyle de Trabzon – Tahran ve Trabzon – Tebriz arasında charter veya tarifeli direkt uçak seferlerinin başlatılmasıyla ilgili görüşmeler gerçekleştirdi. Heyet ayrıca acentelerin karşılıklı ziyareti ve ikili iş görüşmeleri, Trabzon’da İran’ı tanıtıcı etkinliklerin düzenlenmesi, İran’daki serbest bölgelerden Türk firmalarının yararlanması, karşılıklı yatırım olanakları, lojistik imkanların iyileştirilmesi, sağlık turizminde iş birliği gibi konularda da istişarelerde bulundu.

TTSO

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.