enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2031
EURO
35,0731
ALTIN
2.526,94
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
19°C
Trabzon
19°C
Az Bulutlu
Salı Açık
20°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Hafif Yağmurlu
20°C

Vali Yıldırım, Mülki İdare Amirleriyle Bir Araya Geldi

Vali Yıldırım, Mülki İdare Amirleriyle Bir Araya Geldi
17.01.2024 10:02
50
A+
A-

Vali Aziz Yıldırım, 10 Ocak İdareciler Günü dolayısıyla düzenlediği programda, Mülki İdare Amirleriyle bir araya geldi.
DSİ’de düzenlenen programa Vali Aziz Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım’ın yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ile Mülki İdare Amirleri eşleriyle birlikte katıldı.
Mülki İdare Amirlerinin 10 Ocak İdareciler Günü’nü kutlayan Vali Yıldırım, “Bizim tek gayemiz, tek derdimiz vatanımıza ve milletimize hizmettir. Bu mesleği en güzel şekilde icra ederek vatanımıza ve milletimize en güzel hizmeti hep birlikte vermenin çabası içerisinde olacağız. Bu nedenle yapmış olduğumuz görevin ne kadar değerli ve şerefli bir görev olduğunu aziz milletimiz takdir ediyor ve değerlendiriyor. Dolayısıyla milletimiz ne zaman bir sıkıntıya düşse, aklına ilk gelen vali ve kaymakamdır. Bu konuda oldukça hassas olmalıyız.” dedi.
Mülki İdare Amirlerinin öncülüğünde pek çok önemli hizmetin vatandaşla buluşturulduğuna dikkati çeken Vali Yıldırım, özveriyle çalışan Mülki İdare Amirlerine teşekkür etti. Vali Yıldırım, “Devletimiz her alanda büyük hizmetleri vatandaşlarımızla buluşturuyor. Bu hizmetin ifasında mesleğimizin rolü çok büyüktür. Görevlerinizde başarılar diliyor, gününüzü tekraren kutluyorum.” diye konuştu.
Vali Yıldırım programa katılan Mülki İdare Amirleri ve aileleriyle bir süre sohbet ederken program toplu fotoğraf çekimi ile sone erdi.

Trabzon Valiliği

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.