enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2649
EURO
34,7632
ALTIN
2.406,51
BIST
10.299,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Açık
18°C
Trabzon
18°C
Açık
Çarşamba Açık
20°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Yağmurlu
16°C

TRABZON’A KONFEDERASYON ( TRABKON )

TRABZON’A KONFEDERASYON ( TRABKON )
15.01.2024 15:27
23
A+
A-

Trabzon STK çalışmaları konusunda çok aktif bir ilimiz. Bilhassa İstanbul’da ve diğer tüm illerimizde Trabzon isimli STK’larımız var. Trabzon STK’larının büyük kısmı 2005 yılında Trabzon Dernekleri Federasyonu olarak Tahsin USTA başkanlığı altında güzel çalışmalara imza attı. Sonradan Nurettin TURAN ve Mustafa DEMİR başkanlıkları dönemlerinde iki başlılığı engellenemedi. 2011 yılında İstanbul Trabzon Federasyonu kuruldu. Arkasından Şalpazarı Federasyonu ( ŞAL-FED ) 2005 yılında, Arsin Dernekler Federasyonu ( ARFED ) 2008 yılında, Maçka Dernekler Federasyonu 2015 yılında, Çarşıbaşı Federasyonu 2021 yılında kuruldular.

Trabzon Dernekleri Federasyonu Başkanlığına iş insanı İsmail ŞATIROĞLU’nun 27.05.2018 yılında başkanlığına seçilmesinden sonra birliktelik çağrıları, çalışmaları ve Trabzon Evi projesinin Şatıroğlu ve yönetimi tarafından hayata geçirilmesi Trabzon STK’larını heyecanlandırdı. Trabzon Dernekleri Federasyonu Başkanı iş insanı İsmail ŞATIROĞLU ve Yönetimi’nin gayretleri çalışmaları ile bugün herkesin takdirle seyrettiği Trabzon Evi’ni Trabzonluların hizmetine açtılar.

Artık daha büyük hizmetler için birleşme, daha büyük güç olma zamanı gelmiş oldu. Şatıroğlu’nun çağrısı ile Trabzon İl ve İlçe Federasyonları bir araya gelerek Konfederasyon çalışmalarına başlandı. Trabzon Dernekler Federasyonu, Çarşıbaşı Dernekleri Federasyonu, Arsin Dernekleri Federasyonu, Şalpazarı Dernekleri Federasyonu ve Maçka Dernekleri Federasyonu önderliğinde İsmail ŞATIROĞLU ( TDF ), Tahsin USTA ( Çarşıbaşı ), İsmail KESKİN ( ARFED ), Ömer KARADENİZ ( ŞAL-FED ), Osman AYDEMİR ( Maçka ), Hasan KESKİN ( TDF ), İdris TÜRK ( TDF ) tarafından 7 kişilik Kurucu Yönetim Kurulu olarak TRABKON kuruldu, 31.07.2023 tarihinde kuruluş resmi olarak onaylandı.

ÇATI KURULUŞ TRABKON’A İSMAİL ŞATIROĞLU SEÇİLDİ.

TRABKON 1. Olağan Genel Kurulu gerçekleşti. TRABKON Olağan Genel Kurul 14 Ocak 2024 tarihinde TDF Trabzon Evi  Cerrahpaşa – Fatih / İstanbul adresinde yapıldı. Genel kurul kahvaltı ile başladı. Genel kurula Trabzon yerel basınının ve vatandaşların ilgisi yoğundu.

Genel kurulda konuşma yapan Trabzon Tüm Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu
( TRABKON ) Genel Başkanı İsmail ŞATIROĞLU; “Bundan sonra birliktelik için daha çok çalışacağız. Hedefimiz ülkemiz, şehrimiz ve insanımız için güzel işler faydalı işler yapmak. Birinci projemiz İstanbul’a en yakın zamanda bir kız öğrenci yurdu yapmaktır. Şartlar ne getirir bilemeyiz ama hedefimiz bu projeyi bir an önce hayata geçirmek, hizmete sunmaktır.” dedi.

Federasyon başkanları konuşmalarında güç birliği yapacaklarını, desteklerini ifade ettiler.

Tek listeyle gidilen seçimde Şatıroğlu’nun başkanlığında TRABKON Yönetimi belirlendi.

HABER : D.K.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.